Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 юни. БИВОЛЪ:

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 юни. БИВОЛЪ:
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 9 юни.
БИВОЛЪ: МЪЖЪТ НА ЗАХАРИЕВА Е ПРОЕКТИРАЛ " ПОДПОРНАТА СТЕНА " НА АЛЕПУ
Архитектурното бюро на брачна половинка на външния министър Екатерина Захариева – Ангел, е основен архитект на оборудването, което беше построено да стопира свлачището на емблематичния Шофьорски плаж в местността Алепу, написа в собствен материал уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ ".
БЛОКИРАНЕТО ПОМОГНАЛО ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА 3 МИЛИОНА СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ОТ COVID-19 В ЕВРОПА
Широкомащабното блокиране, в това число затварянето на магазини и учебни заведения, е понижило скоростта на предаване на COVID-19 в Европа задоволително за надзор на разпространяването му и по този начин евентуално е избегната гибелта на над 3 милиона души, споделиха откриватели, представени от AFP.
ТАНЕВА: НЕ СЪМ ПРЕПОРЪЧВАЛА ПРИКРИВАНЕ НА ЗЛОУПОТРЕБИ, А ДА НЕ съдебна експертиза ХВАЛИМ С ТЯХ
Заради 4 400 души, не би трябвало да се хвърля леке на 100 000 производители. Това съобщи земеделският министър Десислава Танева, която не съумя да пристигна в студиото на bTV тази заран и се наложи да изяснява за абсурда с еврофондовете от болничното заведение.
ПРОФ. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ С ДОКУМЕНТ: ДЪРЖАВАТА НЕ ОБЯСНЯВА ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ ЛЕКАРСТВА ЗА ХИПЕРТОНИЯ СА КАНЦЕРОГЕННИ
Не съм изумен от неналичието на съответен отговор от Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) по сигналите за канцерогенен резултат от медикаменти за хипертония с интензивно вещество сартан. Това съобщи пред Actualno.com кожният лекар професор Георги Чернев, който разяснява формалния отговор на здравното министерство (МЗ), даден за Actualno.com.
АТАНАС БОБОКОВ: АРЕСТУВАХА МЕ ЗАРАДИ БОРБАТА С ОЛИГАРСИТЕ, А АЗ НЕ СЪМ ОЛИГАРХ
Аз съм фабрикант, аз имам фабрики, аз имам 1500 индивида, които храня. Това сподели Атанас Бобоков пред публицисти в Апелативният профилиран съд, където се гледа мярката му за неотклонение по аферата с италианския отпадък, съобщи кореспондент на БГНЕС.
РАДЕВ: СМУЩАВАЩО Е, ЧЕ БОЖКОВ ЗВУЧИ ПО-УБЕДИТЕЛНО ОТ НЕГОВИТЕ ОБВИНИТЕЛИ
" Смущаващо е, че обвиненият Божков звучи по-обвиняващо, по-убедително от неговите обвинители, а още по-смущаващо е, че информацията, която дава се удостоверява от представители на държавното управление, макар опитите за неглижиране на обстоятелствата. Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят чувството за замяна на за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт ".
LE MONDE: КОРОНАВИРУСЪТ УБИВА ПАРИТЕ В БРОЙ
" Няма да има връщане на ресто, заплащането в брой е подкопано от ковид " гласи заглавие във френския вестник Le Monde (Il n’y aura pas de retour en arrière: le paiement en liquide mis à mal par le coronavirus).
ГЕРБ СЧИТАТ, ЧЕ Българска социалистическа партия ПЪРВИ СА съдебна експертиза ПРИТЕКЛИ НА ПОМОЩ НА ВАСИЛ БОЖКОВ
Днес Българска социалистическа партия в лицето на нейния ръководител потвърди кой е основал кредитните милионери. Днес те желаят анкетна комисия по сигнала на Васил Божков. Да, ГЕРБ ще одобри основаването на такава комисия, само че тя ще е обвързвана с това кой е основал всички кредитни милионери на прехода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР