Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 4 юни. КРАЙ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 4 юни. КРАЙ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 4 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 4 юни.
КРАЙ С БРИФИНГИТЕ НА ЩАБА ЗА КОРОНАВИРУСА
Фактите когато приказват, е несъмнено – ние се справихме прелестно в една доста тежка болест и пандемия. Надяваме се да няма втори и трети талази, само че с приключването на ежедневния брифинг на Националния действен щаб целя единствено едно... Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който в началото не посочи какво тъкмо цели.
ЗАСЕГА: 9% Данък добавена стойност ЗА БЕБЕШКИТЕ ХРАНИ И САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ
9% ще е Данъкът върху добавената стойност (ДДС) за бебешките храни и санитарни материали, реши на второ четене бюджетната комисия в Народното събрание. Предложението е на Движение за права и свободи, е в допълнение на понижената ставка за ресторантьорите и кетъринг услугите.
120 НОВИ СЛУЧАИ В МАКЕДОНИЯ - КОРОНАВИРУСЪТ съдебна експертиза ЗАСИЛВА
Втори ден подред Македония отбелязва притеснително високи равнища на инфектирани с ковид. През последните 24 часа там са открити нови 120 инфектирани, заяви здравният министър Венко Филипче, предава БГНЕС. Вчера те бяха 100.
ДЕПУТАТИТЕ ОПРЕДЕЛИХА КАК ЩЕ съдебна експертиза КОНТРОЛИРАТ ЗАПЛАТИТЕ В БОЛНИЦИТЕ, РАЗРЕШИХА ТРАНСПЛАНТАЦИИ НА МАТКА
Парламентът одобри куп промени в Закона за лечебните заведения на второ четене. Медицинските сестри получиха правото да учредяват лечебни заведения. Със същата опция ще разполагат и лекарски асистенти, акушерки и рехабилитатори. Ще могат да го вършат както като физически лица, по този начин и чрез регистрирани от тях юридически лица – еднолични търговци и еднолични търговски сдружения.
ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА НОВИ СИГНАЛИ Пожарна охрана ДЕЛОТО " ВАСИЛ БОЖКОВ "
Прокуратурата проверява два нови сигнала, свързани с делото против обвинения предприемач Васил Божков. Единият от тях е подаден от Божков по имейл до основния прокурор, а другият от издание, обвързвано с Цветан Василев. Това разгласи основният прокурор Иван Гешев при визитата си в Ябланица, където се организира профилирана полицейска интервенция за битка с битовата престъпност под управлението на прокуратурата.
ДОЙДЕ ЛИ МОМЕНТЪТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА 4-ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА?
Възможно ли е пандемията от COVID-19 да докара до позитивни промени в трудовия живот на обособените страни? И още - допустимо ли е сходни реформени процеси да доведат до стимулиране на стопанските системи и комерсиалните пазари?
КЕВР съдебна експертиза ОПЪЛЧИ НА БОРИСОВ ЗА ПАРНОТО (ВИДЕО)
Единственото значимо нещо, което интересува българите е дали ще заплащат повече или по-малко за парно. Не вярвайте на всеки слух или информация, която доближава до Вас. Цената приблизително за страната ще е приблизително с 14% по-ниска от цената, която плащахте през миналия зимен интервал.
ЩЕ БЪДЕ ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАТА СРЕЩУ КОРОНАВИРУС?
Вижте мнението на френския микробиолог Дидие Раул, който припомня, че ваксина против ХИВ се прави към този момент 30 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР