Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 3 юли. БОРИСОВ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 3 юли. БОРИСОВ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 3 юли

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 3 юли.
БОРИСОВ В ДЕЙСТВИЕ: ДА СВИКВАМЕ С НАЙ-ТЕЖКОТО НА КОРОНАВИРУСА, ОВИКА МЕДИИТЕ, ЧЕ ПИТАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА (ВИДЕО)
Подсилваме лечебните заведения, би трябвало да свикнем да живеем с ковид в най-тежкото му измерение. Като виждам опашките за Гърция, очевидно се в положително здраве и с положителни финанси. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, съгласно който " всеки би трябвало да се пази по този начин, като че ли има заповед ".
БОЖКОВ ОТПРАВИ СЕРИОЗНО ОБВИНЕНИЕ КЪМ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА
При задържането на Веселин Балтов служителите на реда са напъхали в джобовете му субстанции с неразбираем генезис. Това разгласи в обществената мрежа фейсбук обвиненият предприемач Васил Божков във връзка задържания през днешния ден някогашен шеф на защитата му, като се базира на сведения от очевидци, само че без да посочи кои са.
МИНИСТЕРСТВА, ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ И ДЪРЖАВНИ ФИРМИ С НАЙ-МНОГО НАРУШЕНИЯ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ
Министерства, други разпоредители с държавния бюджет и търговски сдружения с държавно присъединяване са с най-мащабни нарушавания в провеждането на публични поръчки, сочи докладът на Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) за предходната, 2019 година.
ДВОЙНО ВДИГАТ КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА, Пожарна охрана КОЯТО съдебна експертиза ЛЕКУВА ОСНОВНО COVID-19
Двойно подвигат сумата за клиничната пътека, по която главно се лекува COVID-19 у нас. Очаква се новите цени да бъдат написани в Анекс до 13 юли и да влязат в действие от 1 август. Тогава НЗОК към този момент ще заплаща по 1200 лева клиничната пътека за белодробни болести - пневмонии. В момента нейната стойност е 640 лева
ДОЦ. МАНГЪРОВ: ТОВА, КОЕТО съдебна експертиза ВИЖДА, Е " ИГРИ НА ТЕСТОВЕ "
Какво значение има какъв брой проби са направени? Важно е какъв брой хора са изследвани, дали са изследвани за пръв път или не. Защо няма такава разбивка? Това попита доцент Атанас Мангъров.
АРЕСТУВАНИЯТ ЗА ТЕРОРИЗЪМ МОХАМЕД АБДУЛКАДЕР СВЪРЗВАН С ДИВИЗИЯ " СУЛТАН МУРАД " - КОИ СА ТЕ? (СНИМКИ И ВИДЕО)
В утринният блок на bTV арабистът Владимир Чуков разяснява една от фотосите на Мохамед Абдулкадер, поради които прокуратурата му обърна внимание и надлежно повдигна обвиняване за присъединяване в терористична активност отвън България.
РАДЕВ: НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ БИЗНЕС, КОЙТО ДЕБЕЛЕЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИЛА
Нищо секретно няма в чата сред президента Румен Радев и обвинения предприемач Пламен Бобоков, което елементарно може да се потвърди, в случай че прокуратурата го покаже в целокупност, ще се види, че в диалога няма нищо неправилно. Това съобщи президентът пред публицисти във Велико Търново.
ПРЕОБРЪЩА ЛИ съдебна експертиза ВЕЧЕ ДЕЛОТО " ИВАНЧЕВА " ИЛИ САГАТА ТЕПЪРВА ЩЕ съдебна експертиза ЗАПЛИТА?
Ходът на делото " Иванчева " като че ли се трансформира, поради случилото се на съвещанието тази заран. Две основни неща станаха факт, съобщи кореспондент на Actualno.com. Първо, беше изслушан очевидец, който даде показания в интерес на един от тримата обвинени - някогашният кмет на " Младост " Петко Дюлгеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР