Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 29 май. РЕКОРДНО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 29 май. РЕКОРДНО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 29 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 29 май.
РЕКОРДНО НИСЪК БРОЙ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС И КАТО ПРОЦЕНТ В БЪЛГАРИЯ
За миналото денонощие има единствено 8 нови потвърдени случая на ковид в България, като са направени 1725 PCR теста. С това доказаните случаи на ковид са общо 2485. Това стана ясно от думите на националния здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.
НАЙ-ВАЖНОТО ЗА КОРОНАВИРУСА ЧЕТЕТЕ ТУКЗАЕДНО МОЖЕМ! НАЧАЛО БЪЛГАРИЯ ОБРАЗОВАНИЕ КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ: БЛИЗО 49 000 УЧЕНИЦИ СА ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ...ДНЕС 110 ВЧЕРА 135 COVID-19 19 ПРОЧЕТИ ОЩЕ: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/EDUCATION/KRASIMIR-VYLCHEV-BLIZO-49-000-UCHENICI-SA-PODALI-ZAJAVLENIJA-ZA-DYRJAVEN-ZRELOSTEN-IZPIT-NEWS_1467098.HTML © ACTUALNO.CO ТАНЕВА: ОЧАКВАМЕ ОКОЛО 5 МЛН. ТОНА ДОБИВ НА ЗЪРНО ТАЗИ ГОДИНА
Очакваме добра годишна продукция тази година без значение, че годината е по-суха. А стопаните с пропаднали площи ще бъдат на 100% обезщетени. Това сподели в Министерския съвет земеделският министър Десислава Танева след завършилия Консултативен съвет по зърно в МЗХГ, съобщи БГНЕС.
ИКОНОМИСТ: ТРЯБВАШЕ ДА ИМА НАМАЛЯВАНЕ НА Данък добавена стойност ЗА ВСИЧКИ СЕКТОРИ
„ Правилният ход би трябвало да бъде понижаване на Данък добавена стойност за всички браншове в стопанската система. Разбира се, не от 20 на 9, можеше да почнем с 18, т.е. да върнем Данък добавена стойност на равнищата, които бяха преди неговото повдигане от 18 на 22. Просто да кажем: рестартираме назад стопанската система с малко по-ниско Данък добавена стойност, само че за всички участници, освен за един съответен бранш. “
КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ: БЛИЗО 49 000 УЧЕНИЦИ СА ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН ЗРЕЛОСТЕН ИЗПИТ
„ Училищата са готови за държавните зрелостни изпити с оптималните ограничения за стерилизация, обезпечени са квестори. В общоприетата класна стая ще бъдат настанени 10 деца на разстояние най-малко метър и половина, а зрелостниците ще могат да махат своите маски по време на изпита “. Това сподели пред публицисти в горнооряховското село Поликраище министърът на образованието Красимир Вълчев, представен от 24 часа.
Б. С., А. П., М. В. И Й. Д. - КОИ СА ХОРАТА, КОИТО СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ПОРЪЧАЛ?
Има ли документи, които са открити при многочислените обиски на парцели на Васил Божков и компаниите му, които уличават предприемача като уредник на убийства? Засега публично това не е известно, само че спекулациите стават все по-силни.
НЗОК: НАД 680 ХИЛ. ЛВ. СА ЗАЯВЕНИТЕ ПЛАЩАНИЯ ЗА ХОСПИТАЛИЗАЦИИ Пожарна охрана COVID-19 ЗА ТРИ МЕСЕЦА
Колко е коствал коронавирусът на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК)? По данни на пресцентъра на касата - малко под 700 хиляди лв. са декларираните заплащания единствено за хоспитализации.
Министерство на вътрешните работи РАЗРЕШИЛО НА ДЖОК ПОЛФРИЙМАН ДА НАПУСНЕ СТРАНАТА?
Вътрешният министър Младен Маринов е разпоредил на Дирекция " Миграция " да предприеме съответните дейности за отпадане на възбраната на австралиеца Джок Полфрийман да напуща страната.
ОСТАНА ЛИ " СВЕТА СОФИЯ " МУЗЕЙ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО НА ХАРТИЯ?
Реджеп Ердоган с нови провокации, ориентирани косвено към Атина, по болната тематика - " Света София ". Турският държавен глава, наподобява, не се отхвърля от дълготрайното си желание да трансформира музея, подложен под закрилата на ЮНЕСКО, в настояща джамия. Ще може ли?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР