Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 28 май. ПРОКУРАТУРАТА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 28 май. ПРОКУРАТУРАТА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 28 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 28 май.
ПРОКУРАТУРАТА ПОДОЗИРА ЗАМ.-МИНИСТЪР ЗА УЧАСТИЕ В ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА
Шест души са били арестувани след днешните спецакции. Сред тях е и зам.-министърът на екологията Красимир Живков, заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева.
ПРОФ. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ: УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА ПОДКРЕПЯ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ ЗА КАНЦЕРОГЕННИ ЛЕКАРСТВА*
Сътресения в Министерство на вътрешните работи болница - за това ни описа проф. доктор Георги Чернев, който до началото на май 2020 година беше част от екипа на лечебното заведение и ръководеше Клиниката по дерматология и
БОЖКОВ ЗАПЛАШИ ГЕШЕВ СЪС СЪД ЗАРАДИ ИЗЗЕТАТА КОЛЕКЦИЯ
Бизнесменът Васил Божков ще съди персонално основния прокурор Иван Гешев и всички длъжностни лица (чиновници, държавни чиновници и др.), виновни за имуществените и неимуществените вреди, породени от заграбването и увреждането на предметите от Колекция „ Васил Божков “. Това разгласи той в следващия си пост във Facebook.
МВНР: ИТАЛИЯ ЩЕ ПРИЗНАВА ИЗТЕКЛИ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ
" Министерството на външните работи и на интернационалното съдействие на Италия ни уведоми, че страната ще признава за годни българските документи за идентичност, чийто период изтича в интервала 13 март 2020 година -31 октомври 2020 година, за период от шест месеца от датата на приключване на документите ", оповестиха от Министерство на външните работи.
ЗАЩО ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ съдебна експертиза ОБВИНЯВАТ ВЗАИМНО ВЪВ " ВАРВАРСТВО "?
Министерството на външните работи на Турция осъди неотдавнашните изказвания на гръцкия външен министър Никос Дендиас, който назова страната „ варварска “, написа турското издание Sabah в собствен разбор.
СЗО ПРЕДУПРЕДИ ЕВРОПА ДА НЕ НАМАЛЯВА РАЗХОДИТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
Европейските държавни управления не би трябвало да понижават разноските за опазване на здравето по време на актуалната икономическа рецесия, провокирана от коронавирусната пандемия и обвързваните с нея провокации. За това предизвести Световната здравна организация (СЗО).
СПЕЦСЪДЪТ СПРЯ ДЕЛОТО СРЕЩУ ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ, ЖЕНА МУ - ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ
Състав на профилираният съд взе решение Маринела Арабаджиева да бъде освободена неотложно, а делото против брачна половинка й Ветко Арабаджиев да бъде прекъснато поради висящо произвеждане в Испания. Съпругата на предприемача ще бъде под домакински арест на адрес ул " Любата ".
ДЖОК ПОЛФРИЙМАН ОКОНЧАТЕЛНО НА СВОБОДА, ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ
Върховният касационен съд остави без разглеждане настояването на някогашния основен прокурор Сотир Цацаров за обновяване на делото за предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман.
АФРИКА - ЧУДЕСНО ПОЛЕ ЗА КОНСПИРАЦИИ СРЕЩУ БИЛ ГЕЙТС И КОРОНАВИРУСА
Докато новият ковид носи световен безпорядък, Бил Гейтс е новата черна овца за теоретиците на конспирацията по целия свят, в това число в Африка, където подправен онлайн пост на кенийски политик наля още масло в разпространяването на дезинформация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР