Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 юни. АРЕСТ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 юни. АРЕСТ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 26 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 26 юни.
АРЕСТ НА НАЙ-ВИСШИТЕ ОПЕРАТИВНИ СЛУЖИТЕЛИ НА Министерство на вътрешните работи, ОТГОВАРЯЩИ ЗА БОРБАТА С НАРКОТРАФИКА
Задържан е началникът на Отдела за противопоставяне на наркотрафика в ГДБОП след получен рушвет. Задържани са още двама души – началникът на бранша в същата дирекция на ГДБОП, както и още 1 чиновник на Министерство на вътрешните работи. Всички са за 24 часа в ареста, като са арестувани през вчерашния ден.
ВЪЛЧЕВ ОБЕЩА, ЧЕ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРИСЪСТВЕНО
Новата образователна година ще стартира присъствено. Това съобщи министърът на образованието Красимир Вълчев. " Започваме присъствено новата образователна година на 15-ти септември. Все още обстановката е прекомерно несигурна, само че от министерството са подготвени с няколко разновидността за старт на образователната година според от обстановката с COVID-19 наесен. " е декларирал той в Стара Загора, където бе на посещаване, съобщи БГНЕС.
3 пъти се усилиха болните от ковид за 3 седмици, отделенията в лечебните заведения са цялостни
Три пъти са се нараснали нуждаещите се от лекуване в болница инфектирани с COVID-19 за последните 3 седмици, написа в. " 24 часа ". Местата в инфекциозните отделения на огромните столични лечебни заведения са запълнени и се постанова да връщат пациенти поради липса на кревати.
Европейска комисия: ТРЯБВА Народоосвободителна въстаническа армия НОТИФИКАЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ, АКО ЩЕ СТРОИ АЕЦ „ БЕЛЕНЕ “
От Европейската комисия(ЕК) потвърдиха, че е нужна нова нотификация от страна на България, в случай че реши да възобнови градежа на АЕЦ „ Белене “.
ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЯМА ТОП УНИВЕРСИТЕТИ?
Най-сериозният проблем пред висшето обучение в България се изчерпва с този въпрос: има ли въобще потребност от него? Пита ли работодателят какво си приключил, с какъв триумф? Или се интересува единствено от британския ти? Въпросите задава културологът проф. Ивайло Дичев. И търси отговорите в разбор за иданието Deutsche Welle.
ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА СЪС СИГНАЛ КАК МОЖЕ ДА Е МАНИПУЛИРАН ИЗБОРЪТ НА СЪДИИ Пожарна охрана ТЯХНОТО ДЕЛО
Сигнал за нарушавания при инцидентния избор на правосъдни сформира до четири институции от правосъдната власт (Висшия правосъден съвет, Инспектората към Висшия правосъден съвет, Върховна касационна прокуратура и Върховния касационен съд) са подали някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева и някогашната ѝ заместничка Биляна Петрова.
ГОРАНОВ ЩЕ ИНФОРМИРА ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ХАЗАРТНИ ИГРИ, ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ В Народно събрание
Темата за хазарта още веднъж стана съществена разграничителна линия и причина за съществени обвинявания в българския парламент. Българска социалистическа партия подозира, че бюджетът е изгубил доста повече от 700 млн. лева от хазартни такси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР