Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 ноември. Както

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 26 ноември. Както
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 26 ноември

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 26 ноември.

Както всяка година, по този начин и тази Законът за държавния бюджет се трансформира в мотив за политически пререкания сред ръководещи и съпротива, като вторите още веднъж приканиха той да бъде преосмислен предвид на последните подхванати ограничения, само че въпреки всичко той беше признат.

Кабинетът предлага четири ваксини против ковид да бъдат закупени и популяризирани в България. Това са тази на AstraZeneca, Sanofi, Pfizer/BioNTech и имунизацията на Janssen Pharmaceutica NV (бел.ред. - Pharmaceutica NV е една от фармацевтичните компании на Johnson&Johnson).

" Вчера бизнесът е платил осигурителните вноски за работещите – на 25-то число. От на следващия ден до 21 декември следва да се заплати предплатен корпоративен налог, Данък добавена стойност на 14 декември.

Защо позволихте България да заеме челни позиции по смъртност от ковид в света? " Не сме го разрешили. От самото начало на епидемията ние насърчаваме хората да съблюдават ограниченията. Това е резултатът от неспазването на ограниченията, от подценяването на вируса, от горенето на маски пред Министерски съвет и Министерство на здравеопазването. Голямото съмнение в системата, трупано през годините, докара до този резултат.

За следващ абсурден и скъпоструващ ремонт на Столичната община предизвестиха през днешния ден деятелите от Спаси София и самостоятелният общински консултант Борис Бонев. В отчет към Общинския съвет, ръководещите от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация оферират да се дадат 3 млн. лева за ремонт на остаряло панелно общежитие в автобусния гараж в Дружба.

Информацията от тази седмица, че евтината и лесна за изработка ваксина на AstraZeneca против COVID-19, наподобява, е до 90% ефикасна, беше посрещната с овации. „ Вземете си вакачино! “, означи английски таблоид, разяснявайки, че имунизацията, създадена от AstraZeneca и Оксфордския университет, коства по-малко от чаша кафе.

7,2% от индустриалните площи в страната чакат наематели, сочи разбор на пазара на Colliers. Според анализаторите от началото на годината индустриалните площи изместват офисите като най-предпочитан сегмент от вложителите на пазара на бизнес парцели в България, с помощта на развиването на онлайн търговията, подтиквано от пандемията, написа Монитор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР