Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 юни. АНАНИЕВ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 юни. АНАНИЕВ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 24 юни.
АНАНИЕВ РАЗЯСНИ ЗАЩО съдебна експертиза УДЪЛЖАВА ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА
Здравният министър Кирил Ананиев даде уточнения за новото решение на Министерски съвет за удължение до 15 юли на изключителната епидемиологична конюнктура. Заедно с него е и държавния здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.
Съвет за електронни медии РАЗПЪНА НА КРЪСТ КОШЛУКОВ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ЗА БПЦ И ПРЕДАВАНЕТО " ВЯРА И ОБЩЕСТВО "
Изслушването на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков от Съвета за електронни медии (СЕМ) по отношение на предаването " Вяра и общество " се трансформира в много забавен конфликт – и то с ръководителя на Съвет за електронни медии Бетина Жотева, както и Съвет за електронни медии като цяло.
БОЖКОВ ПИТА ГЕШЕВ: КОЙ РЕШАВА И РАЗРЕШАВА ДЕЙСТВИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА
Хазартният необут Васил Божков още веднъж насочи своята рецензия към прокуратурата за това, че бездейства. В случая предприемачът с 18 обвинявания разяснява думите на основния прокурор, че взаимни отстъпки няма да има за никого.
ВОЙНА БЕЗ КРАЙ: ЗАЩО Съединени американски щати НЕУТРАЛИЗИРАТ САМО " УПРАВЛЯЕМИТЕ НИВА " В ЕКСТРЕМИСТКИ ГРУПИ
Смъртоносната офанзива с нож от предишния уикенд в Рединг, западно от Лондон, беше неприятно увещание, че опасността от тероризъм не е отминала.
РАЗСЛЕДВАНЕ НА Неправителствени организации: ЗА КОНФИСКУВАНИ МИЛИОНИ И КАК ТЪРСЕЩ ПРАВОСЪДИЕ БЯГА ОТ СТРАХ ЗА ЖИВОТА СИ (ВИДЕО)
Вече измина съвсем година след ареста на някогашния брачен партньор на известната телевизионна водеща Радост Драганова – Явор. Той беше арестуван като водач на незаконна група от петима души за изнудване и пране на пари, а жертвата, съгласно прокуратурата, е... Илия Златанов, т.е. татко му.
БОРИСОВ ЗА СЪВЕТНИКА НА РАДЕВ: И ТОВА Е БИЛО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР? (ВИДЕО)
Те към този момент толкоз са заседнали в тресавището, не могат да приказват в никакъв случай към този момент нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм. С този коментар министър председателят Бойко Борисов отговори на въпрос по отношение на президентския секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов, чиято кореспонденцията с предприемача Пламен Бобоков е обект на следствие от прокуратурата, съобщи БГНЕС.
БОРИСОВ НА ИНСПЕКЦИЯ В " ЖЕЛЕЗНИЦА ": АКО БЕШЕ ЛЕСНО, КОМУНИСТИТЕ ДА СА Гражданско отделение ПОСТРОИЛИ
Премиерът Бойко Борисов дойде при тунела „ Железница ”, който през днешния ден се срути и затисна трима служащи. Мъжете са живи, сега се транспортират към ВМА.
РАДЕВ КРИТИКУВА НАЧИНА, Пожарна охрана КОЙТО съдебна експертиза ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ В Европейски Съюз
Ако Европейски Съюз има упоритост да бъде водеща мощ на международната сцена, по този начин както е написано в стратегическите документи на съюза, би трябвало да се промени бавният механизъм за взимане на решения, тъй като мудността води до неефективност. Европейски Съюз би трябвало да бъде по-ефективен както в предотвратяването, по този начин и в преодоляването на рецесии, които се случват и отвън границите на съюза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР