Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 септември. Пред

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 24 септември. Пред
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 септември

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 24 септември.

„ Пред съветския президент Владимир Путин преди няколко години заявих, че на територията на България не позволяваме такива неща. Прокуратурата е доста прецизна в това отношение. За да работят ДАНС и Прокуратурата, значи има задоволително информация ”.

" Върховенството на националния интерес и отбраната на националната сигурност са безспорен приоритет. И тук не може да има никакъв компромис. И аз се надявам и службите и прокуратурата да са събрали нужните доказателства, с цел да се минимизират дипломатическите последици, тъй като постоянно има и такива. "

От 4 година в мазето на Института за нуклеарни проучвания и нуклеарна енергетика (ИЯИЯЕ) отлежава купеният за над 10 млн. лв. циклотрон. TR-24 е най-мощният циклотрон, който би бил конфигуриран на Балканския полуостров. Предназначението му е да създава изотопи за диагностика и лекуване на онкоболни пациенти.

Тежките условия на труд и употребата на задгранични служащи в кланиците от дълго време са тематика на публични полемики в Германия, само че през последните няколко месеца дебатът се разгоря с нова мощ.

Ваксините против COVID-19, над които работят учени от целия свят се създават над пет разнообразни платформи. Всяка от тях има своите преимущества и дефекти. Ето кои са те:

Депутатите от вътрешната комисия изслушаха вътрешния министър Христо Терзийски. Причина за чуването станаха кървавите подиуми по време на митингите в София на 2 септември, които провокираха мощен отзив в общественото пространство.

С един " туит " основният прокурор Иван Гешев пренаписа освен българската, само че и балканската и европейската история. В Деня на Независимостта Гешев излезе с къс приветствен адрес в своя профил в Twitter като разгласи, че на 22 септември 1908 година България е станала " първата национална страна в Европейски Съюз ".

Най-сетне България го направи. След години съревнование с Румъния, България публично стана неоспорим европейски първенец по корупция. Това беше прието не от един, а от доста разнообразни интернационалните институции и организации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР