Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 22 юни. СНИМКИТЕ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 22 юни. СНИМКИТЕ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 22 юни.
СНИМКИТЕ КОМПРОМАТИ ЗА БОРИСОВ НЕ СА МОНТАЖ, СОЧИ ЕКСПЕРТИЗА, ПОРЪЧАНА ОТ БИВОЛЪ
Няма фотомонтажи или подправяне с " Фотошоп " в анонимно публикуваните фотоси компромати за премиера Бойко Борисов. Това сочи техническа експертиза на фотосите, поръчана от електронните издания „ Биволъ ” и “E-вестник ”. От „ Биволъ ” не показват на кого са упълномощили експертизата.
СПЕЦПРОКУРАТУРАТА С НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ВАСИЛ БОЖКОВ
От Прокуратурата оповестяват нови разкрития към следствието на закононарушения против финансовата и данъчна система от страна на Васил Божков.
ПРОКУРАТУРАТА ОГЛАСИ ОЩЕ ЗА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ БОБОКОВ И УЗУНОВ
Специализираната прокуратура популяризира през днешния ден нови данни от връзката сред президентския секретар Пламен Узунов и предприемача Пламен Бобоков.
ПОЧТИ 200 МЛРД. ДОЛАРА Е ЗАГУБИЛ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕКТОР ПРЕЗ ПЪРВОТО ЧЕТИРИМЕСЕЧИЕ
Доходите от туризма в света през първите четири месеца на тази година са паднали с 195 милиарда $ заради пандемията, се споделя в пресрилийз на Световната организация за туризъм на Организация на обединените нации, предава ТАСС.
ХИПОТЕЗА: ИЗГЛЕЖДА ИМА ХОРА С ЕСТЕСТВЕНИ АНТИТЕЛА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА
" Резултати от ново проучване демонстрират, че има връзка сред интензивността на болестта и кръвната група на човек. Тези с " нулева " имат по-малък риск от тежко протичане.
50% ПО-НИСЪК ДАНЪК ЗА КОЛИ НА ГАЗ ПРЕДЛАГАТ ПАТРИОТИТЕ
Намаляване на налога с 50% за коли с газова уредба от 1 януари 2021 година оферират депутати от “Обединени патриоти ”. Предложението за изменение в Закона за локалните налози и такси към този момент е импортирано в Народното събрание, написа 24 часа.
ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА - САМОУБИЙСТВО НА ЕВРОПА, А ЗА БЪЛГАРИЯ - РЕЖИМ НА ТОКА?
Това, което Европа прави, е едно самоубийство. Така ръководителят на АИКБ Васил Велев разяснява европейската зелена договорка и предизвести, че България е най-засегнатият член на Европейски Съюз от тази договорка. Той моли да не се приказва толкоз срамежливо за Данък „ Въглероден двуокис “ (СО2 данък), да се акцентира на зелената дипломация и на новите технологии. Защото, по думите му „ самоубивайки се ритуално няма да решим казуса, а ще го задълбочим “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР