Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 22 май. НЯМА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 22 май. НЯМА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 22 май.
НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ В БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ КОРОНАВИРУСА, СТАНА ЯСНО ОТ СТАТИСТИКА
Близо 40 хиляди са смъртните случаи у нас през първото четиримесечие за 2017, 2018, 2019 и 2020 година Това стана ясно на петъчния парламентарен надзор след отговор на здравния министър Кирил Ананиев на питане от депутата от левицата Георги Михайлов.
ВАСИЛ БОЖКОВ: НАСКО СИРАКОВ ЩЕ ПОЛУЧИ СОБСТВЕНОСТТА НА АКЦИИТЕ НА " ЛЕВСКИ "
Наско Сираков ще получи 86.6% от акциите на футболен клуб " Левски ". Това излиза наяве от обява във Фейсбук страницата на предприемача Васил Божков, който се намира в Дубай.
ЕКСПЕРТ: ЩЕ ИМА ВТОРА ВЪЛНА ОТ КОРОНАВИРУС
Ръководителят на европейски здравен съвещателен орган по инфекции предизвести за втора вълна от случаи на ковид, когато страните от целия континент облекчават строги ограничения за блокиране.
ПОДПОЛКОВНИКЪТ ОТ НСО, ОРГАНИЗИРАЛ УБИЙСТВО, ОСТАВА В АРЕСТА. КОЙ Е ТОЙ?
Подполковникът от НСО, апетитен за уредник на поръчковото ликвидиране на Станка Марангозова, е Борис Иванов. Той остава в ареста. Решението е на Софийския боен съд. Това оповестява Българска национална телевизия.
МАЩАБЕН ПРОЕКТ ПРЕВРЪЩА ПАТРИАРХА В БУЛЕВАРД С ЕВРОПЕЙСКИ ВИД (СНИМКИ)
Мащабен план трансформира Патриарха в европейски бул.. Столичният кмет Йорданка Фандъкова, основният проектант на столицата Здравко Здравков и самостоятелният общински консултант Борис Бонев показаха концепцията за възстановяване на придвижването по няколко съществени артерии в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС.
ГОРЕЩ ИСТОРИЧЕСКИ СПОР Пожарна охрана ОСТА Съюз на съветските социалистически републики съдебна експертиза ЗАФОРМИ МЕЖДУ Българска социалистическа партия И ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА
Изключително остра свада породи по време на парламентарния надзор сред външния министър Екатерина Захариева и депутати от Българска социалистическа партия. Причината беше декларацията, която шефът на Министерство на външните работи подписа при започване на май т.г. взаимно със свои сътрудници от редица източноевропейски страни и Съединени американски щати във връзка 75 години от края на Втората международна война.
НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ: НАМАЛИХА Данък добавена стойност ЗА РЕСТОРАНТИ И КНИГИ
В отсъствието на финансовия министър Владислав Горанов Народното събрание одобри на първо четене понижаване на ставката на налога върху добавената стойност (ДДС) за заведенията за хранене и за книгите от 20 на 9% от 1 юли т.г. до края на 2021 година За гласоподаваха 107 народни представители.
РУСКАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ЗА " ОТКРИТО НЕБЕ " - Съединени американски щати НЕ ИСКАТ ПАРТНЬОРСТВО
В четвъртък вечерта Доналд Тръмп разгласи отдръпването на Съединени американски щати от контракта " Открито небе " (ДОН), като по този метод унищожи още един дирек на интернационалната сигурност - след Договора за очистване на ракетите с дребен и междинен обхват (ДРСМО).
ДОКАТО В ПАРЛАМЕНТА съдебна експертиза КАРАТ, БОРИСОВ И ГОРАНОВ НА ИНСПЕКЦИЯ В ПЕРНИК
Докато ние чакаме да дойдат в Народното събрание, министър председателят и министърът на финансите са в Перник и се возят в джипа, възмути се депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР