Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 юни. ОТНОВО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 юни. ОТНОВО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 21 юни.
ОТНОВО РЪСТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ С COVID-19 У НАС, ИМА И ШЕСТИМА ПОЧИНАЛИ
Новите случаи на инфектирани с COVID-19 у нас са 117. Това демонстрират данните от Единния информативен портал за разпространяването на ковид в страната. Това е с 36 случая повече спрямо записаните тази събота.
АКАД. ГЪЛЪБОВ: ЕПИДЕМИЯТА НЯМА СКОРО ДА ПРИКЛЮЧИ, ВЕРОЯТНО съдебномедицинска експертиза В РАЗГАРА НА ПЪРВАТА ВЪЛНА
" Сегашното нарастване на случаите на COVID-19 у нас не e част от втора вълна на ковид. Може би в този момент сме в разгара на първата вълна. Взимат се и повече проби и има правопропорционална взаимозависимост сред лабораториите, които вършат PCR проби и броят на заболелите ". Това съобщи в предаването “120 минути “ по БТВ вирусологът акад. Ангел Гълъбов.
ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ ЗА COVID-19: ТЕНДЕНЦИИТЕ СА СМУЩАВАЩИ
„ Тенденциите са смущаващи, в последните осем дни имаме завишаване на позитивните случаи. Това ме тормози. Взривовете в огнища станаха доста в страната. Хората са инфектирани от неспазване на обикновени правила – да не се събират по доста и на затворени места. Това ще донесе доста отрицателни последствия “.
ЯНАКИ СТОИЛОВ ОТ Българска социалистическа партия Е С КОРОНАВИРУС, ЛЕКУВА съдебна експертиза ВЪВ ВМА
Янаки Стоилов от Българска социалистическа партия е признат за лекуване от ковид във Военномедицинската академия в София. Състоянието му е положително.
АЛЕКСАНДЪР СИМОВ: ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ГЕРБ Е РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ В Българска социалистическа партия
" Отношението към ГЕРБ е разграничителната линия в Българска социалистическа партия - в какви обединения би трябвало да взе участие Българска социалистическа партия и какво би трябвало да се забрани. Корнелия Нинова неведнъж е заявявала, че в никакъв случай няма да се коалира с ГЕРБ. Кирил Добрев би трябвало да съобщи ясно отношение по този въпрос. Това е една от тематиките, по която в акцията за ръководител на партията всеки би трябвало ясно да съобщи позиции ". Това съобщи Александър Симов, представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", пред Българска национална телевизия.
НОВИЯТ ПРОЕКТ НА ВАСИЛ БОЖКОВ: КАКВА Е ЦЕЛТА МУ?
" Българско лято " - по този начин се споделя планът, с който Васил Божков счита да взе участие в политическия живот на България. Така укриващият се в Дубай предприемач ще може с повече хора и канали да контраатакува ръководещите, счита Веселин Стойнев в собствен разбор за изданието Deutsche Welle.
ПЛАМЕН БОБОКОВ: ХОДАТАЙСТВАХ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА НИКОЛАЙ НИКОЛОВ ЗА ПРОКУРОР
Ходатайствах за назначението на Николай Николов за прокурор. Това съобщи в изявление за " Тази неделя " по bTV предприемачът Пламен Бобоков, който беше пуснат под домакински арест против рекордната гаранция от 1 млн. лева
ГЕН. ВЛАДИМИРОВ: НЕВЪЗМОЖНО Е УЧАСТИЕТО НА ХОРА ОТ НСО В ИЗТЕКЛИТЕ СНИМКИ
" Участието на хора от НСО в изтеклите фотоси, на които се допуска, че министър председателят Бойко Борисов спи, а до него има револвер и огромни суми пари, е невероятно. Охраната не се движи в пространството, което се приема като персонално на премиера ". Това съобщи в предаването “120 минути “ по БТВ някогашният шеф на Националната работа за защита ген. Димитър Владимиров.
ХАМИД ХАМИД: СНИМКИТЕ ОТ СПАЛНЯТА НА ПРЕМИЕРА НОСЯТ ЛОШ ИМИДЖ НА ДЪРЖАВАТА
„ Притеснителен е отзвукът, който получиха в международните медии. Това носи неприятен имидж на страната. В момента се опитваме да влезем в чакалнята на еврозоната и се появяват сходни неща. Грозно е ”, уточни Хамид.
ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА: СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е НАЙ-ЕВТИНАТА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ В СВЕТА
Българският курорт Слънчев бряг е най-евтината от 42 дестинации в годишния интернационален лист на „ Holiday Costs Barometer “ за трета поредна година. Базираният във Англия 14-годишен барометър за ваканционни разноски регистрира най-подходящите за отмора дестинации в Европа и света през 2020 година съгласно техните цени, написа БГНЕС.
ЛУДОГОРЕЦ Е ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕВЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ
Отборът на Лудогорец завоюва купата на България за рекорден девети следващ път, откакто победи Берое Стара Загора с 2:1 в мач от 27-ия кръг на Първа лига, игран в Разград. " Орлите " имаха потребност от поврат през второто полувреме, с цел да реализиран триумфа, който им подпечата златните медали от шампионата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР