Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 май. КМЕТЪТ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 21 май. КМЕТЪТ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 21 май.
КМЕТЪТ НА ВАРНА СИ ПРИЗНА, ЧЕ ОТ НАД 9 МЕСЕЦА КАНАЛИЗАЦИОННА ТРЪБА ЗАМЪРСЯВА ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО И ЗАЛИВА
Да, в действителност има много фотоси, които илюстрират цъфтежа на два типа планктон – един мрачен и един ярък. Така кметът на Варна Иван Портних разяснява явния случай на замърсяване на Варненското езеро и залива на морската ни столица, който беше потвърден със сателитни фотоси – поради канализационна тръба.
ТРИСТРАНКАТА ПРИЕ: Пожарна охрана МЯРКАТА 60 НА 40 ЩЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза КАНДИДАТСТВА ДО 30 ЮНИ
Националният съвет за тристранно сътрудничество(НСТС) организира изключително онлайн съвещание, на което реши да се удължи до 30 юни интервалът, през който работодателите могат да аплайват за погашение на обезщетения за опазване на заетостта на служащите и чиновниците си след анулацията на изключителното състояние и оповестяването на изключителната епидемиологична конюнктура в страната.
ЛЕКАРСТВО И ВАКСИНА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА - КАКЪВ Е НАПРЕДЪКЪТ? ОТГОВОРИТЕ НА Д-Р РУМЕН ХИЧЕВ
Д-р Румен Хичев е роден през 1961 година във Варна. От 26 години живее и работи в Съединени американски щати. Завършил медицина във Варненския медицински университет. Има магистърска степен по медицински мениджмънт от университета " Джонс Хопкинс " и тапия от Американската военна академия по медицински науки в Хюстън.
ДОЦ. МАНГЪРОВ: СМЪРТНОСТТА ПРИ COVID-19 Е НАПЪЛНО СЪПОСТАВИМА СЪС СМЪРТНОСТТА ПРИ ВСЕКИ СЕЗОНЕН ГРИП
Смъртността при тази зараза е изцяло съпоставима със смъртността при всеки сезонен грип. Това съобщи в ефира на предаването " Тази заран " по bTV доцент Атанас Мангъров.
АНАНИЕВ СИ ПРИЗНА, ЧЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза СТРОИ ИЗЦЯЛО Народоосвободителна въстаническа армия КОНСТРУКЦИЯ ЗА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА, НЕ КАЗА ЦЕНА
Даже ми е неловко да почна да давам отговор на този въпрос, тъй като вътре имаше доста непросветеност и неведение. Така здравният министър Кирил Ананиев по въпроса с така наречен детска болница – в здравната комисия на Народното събрание.
ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО КАТО COVID-19 – НЕИЗВЕСТНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ИЗВЕСТНИТЕ
Проблемът със замърсяването и тоновете умряла риба във Варненското езеро е като болестта COVID-19 – незнайните са повече от известните. Например би трябвало да е ясно с акуратност до секундата по кое време е аварирала канализационната тръба във Варненското езеро, която наподобява е повода, тъй като на помпената станция има автоматизирана система. И когато се е скъсала тръбата, в същия момент там би трябвало да се е отразил внезапен спад на налягането. Но формалните източници дават спорна информация за това.
ДИСТАНЦИЯТА И БРОЯТ НА ДЕЦА В ГРУПА - ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ И В ИНСТРУКЦИИТЕ ДО ГРАДИНИТЕ
Броят на децата в група и дистанцията сред тях, родителите и чиновниците на детските градини и ясли остава главен проблем и в разпратените до тях указания с детайлни ограничения за сигурност.
Българска национална телевизия: ДОВЕДЕНИЯТ СИН НА ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА Е ТЪРСЕН КАТО ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВО
Доведеният наследник на Емилия Масларова - Иво, е обвиненият гарант на убийството на Станка Марангозова. Това оповестява Българска национална телевизия. Мъжът е напуснал страната през март. А подполковникът от НСО, който прокуратурата сочи като началник на проведена незаконна група за убийства, е получил от Масларов задатък от 50 000 лв. за мократа поръчка - отново съгласно държавното обвиняване.
Българска социалистическа партия: МОНИТОРИНГЪТ ОСТАВА - ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКА НА КИРИЛОВ, СПОРЕД ГЕРБ БИЛО ФАЛШИВА НОВИНА
Срамният мониторингов механизъм, който е доказателство какво тъкмо мисли за нас развитият свят, не наподобява да бъде свалян. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов се закани, че ще подаде оставка, в случай че механизмът не бъде свален докрая на мандата на Комисията " Юнкер ". Юнкер си отпътува, Кирилов е още тук.
РУМЕН РАДЕВ: БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНА В Европейски Съюз НЯМА ОБОСОБЕНА ДЕТСКА БОЛНИЦА
Не би трябвало да се приспособяваме към съществуващата структура за национална детска болница, а да изградим модерна такава. Това сподели президентът Румен Радев по време на срещата си с представители на Националната гражданска самодейност " За същинска детска болница ".
СЛАВИ ТРИФОНОВ ОБВИНИ ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА В ЛЪЖА ЗАРАДИ ДОКЛАД НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ
" Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над правосъдната система и корупцията в България. И от отчета излиза наяве, че мониторингът над България продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР