Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 20 юни. БОРИСОВ:

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 20 юни. БОРИСОВ:
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 20 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 20 юни.
БОРИСОВ: БЪЛГАРИТЕ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯТ - НЕ ОЦЕНЯВАТ, ЧЕ ИМ САНИРАХМЕ БЛОКОВЕТЕ
Българите доста бързо не помнят по какъв начин по програмата за санирането се правеха блоковете, дано в този момент да оценим какво сме изгубили. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция в Стара Загора, излиза наяве от видеоклип в профила му във Facebook.
РЕПОРТАЖ: СТОТИЦИ РОМИ БЕРАТ ЧЕРЕШИ ЗА 32.СТ/КГ И СПЯТ В КАЛТА ПОД НАЙЛОНИ
Над 500 роми от сливенското село Сборище, измежду които и към 100 деца, към този момент от една седмица живеят и работят при безчовечен условия на полето измежду черешовата ферма в бобовдолското село Шатрово, написа 4vlast-bg.
ЕКСПЕРТ: ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ МЕРКЕЛ ЗА СЪГЛАСИЕТО В ЕВРОПА
Ако би трябвало да приказваме съществено за политическите лостове за реализиране на единодушие по Плана за възобновяване на Европейски Съюз след коронакризата, всички погледи сега са вперени в канцлера Ангела Меркел. Това сподели пред БНР Весела Чернева, шеф на софийския офис на Европейския съвет за външна политика.
МАЩАБНА РЕФОРМА НА ПАРКИРАНЕТО В СОФИЯ ПРЕДЛАГА БОРИС БОНЕВ (СНИМКИ)
Мащабна промяна на паркирането в София предага самостоятелният общински консултант Борис Бонев от Спаси София. Проектът е импортиран в Столичния общински съвет.
МОДЕРНИТЕ РОБИ В ГЕРМАНСКИТЕ КЛАНИЦИ: СВИНЩИНА НАСРЕД ГЕРМАНИЯ
Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е изправена пред опасността от ново въвеждане на цялостна карантина поради зародилото съществено огнище на ковид в огромна касапница. Това разгласи нейният министър председател Армин Лашет, представен от БГНЕС.
АНАНИЕВ: ЗАСЕГА ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА НЯМА ДА съдебна експертиза УДЪЛЖАВА
" Засега няма да се удължава изключителната епидемиологична конюнктура ", разгласи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев пред Дарик радио.
АБСУРД: НАШ СЪД НАЗНАЧИЛ ЕКСПЕРТИЗА ЗА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ
Осъдителна присъда за клюка на Софийския областен съд (СРС) е анулирана, защото в делото неприемливо са събирани доказателства и е била назначена експертиза за половата ориентировка на служител на реда, защото брат му и неговата брачна половинка написали в тъжба до полицията, че е гей, предава lex.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР