Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 2 юли. ПРОКУРАТУРАТА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 2 юли. ПРОКУРАТУРАТА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 2 юли

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 2 юли.
ПРОКУРАТУРАТА ПУСНА НОВ ЧАТ, ЗА ДА ОПРОВЕРГАЕ ПЛАМЕН БОБОКОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТА
Бизнесменът Пламен Бобоков персонално си поддържа връзка с президента Румен Радев, обръща се към него с " ти ", а също по този начин си кореспондира и с Десислава Радева т.е. брачната половинка на президента. Това демонстрира текстова връзка, публикувана от Специализираната прокуратура, написа БГНЕС.
ТВЪРДЕНИЕ ЗА ЗЛАТО ЗА МИЛИОНИ: ТРЯБВА ДА ДАДЕМ НА ПЪЛНОТО МОМЧЕ, ДЕМЕК НА ПЕЕВСКИ, ТРЯБВА ДА ДАДЕМ НА МОМЧЕТО С КАСКЕТА (ВИДЕО)
" Отиваме в Правителствена болница, надлежно двете мутри с мен постоянно, да не мръдна някъде. Викам добре – желая да създадем протокол съглашение за пазаруване на дяловете. Искам предплатено да ми преведете 500 000 лв., дължа над 100 000 лв. на юристите, имам да заплащам заеми. Аз съм подсигурил заеми с мои персонални пари ".
ИМУНИТЕТ КЪМ КОРОНАВИРУС МОЖЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ДОКАЗАНОТО С ТЕСТОВЕ
Ново изследване на Каролинския медицински институт в Швеция, представено от BBC, демонстрира, че имунитет към новия ковид може да имат повече хора от потвърденото досега с проби за антитела. Според данните, хората с негативни резултати също може да имат имунитет.
ЩЕ ПРЕОБЪРНЕ ЛИ Народоосвободителна въстаническа армия ЕКСПЕРТИЗА ДЕЛОТО " ИВАНЧЕВА "?
Ще има ли поврат в последния миг по делото " Иванчева "? Възможно е, поради експертизи, които най-вероятно ще станат част от случая пред съда на следващия ден, 3 юли. Тогава Апелативният профилиран углавен съд ще организира следващо съвещание по делото, от 10:00 часа.
СЛЕД ПРОВАЛ В ПРЕГОВОРИТЕ, ПОЛИЦАИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ
Провал на договарянията с управлението на Министерство на вътрешните работи. В резултат - служители на реда от цялата страна излизат на митинг в неделя (5 юли) от 13:00 ч. пред постройката на Министерството на вътрешните работи.
ПРОКУРАТУРАТА НЕ СМЯТА, ЧЕ ЗАСЕГА ИМА ОПАСНОСТ ОТ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НА ИД В БЪЛГАРИЯ
До момента няма данни привлеченият към наказателна отговорност български жител да е взел участие в подготовка на терористични набези в България. Това в резюме гласи известие на прокуратурата по случая с 21-годишния българин от сирийски генезис Мохамед Ахмед Абдулкадер, който беше задържан в Бургас.
ОСТАВА ЛИ РАВНОДУШЕН ПРАВОСЛАВНИЯТ СВЯТ КЪМ СЪДБАТА НА " СВЕТА СОФИЯ "?
Защо православният свят е безучастен към ориста на " Света София ", разяснява съветският вестник “Независимая газета “ в материал, показан без редакторска интервенция от организация Фокус.
УКРИВАНЕ НА ПРИХОДИ ЗАРАДИ ДВОЙНАТА СТАВКА Данък добавена стойност ЗА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ ОЧАКВАТ ЕКСПЕРТИ
От през вчерашния ден е в действие понижената ставка от 9% Данък добавена стойност за ресторантьорите. Наличието на две ставки ще удължи времето за проверки и за възобновяване на данъчен заем, настояват специалисти пред в. " 24 часа ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР