Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 юни. БОРИСОВ:

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 19 юни. БОРИСОВ:
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 19 юни.
БОРИСОВ: ОЧАКВАМЕ ДЪЛБОКА РЕЦЕСИЯ ПРЕЗ ЕСЕНТА
Очакваме дълбока криза през есента, съобщи министър председателят Бойко Борисов. Нещо повече – от това, което виждам при сътрудниците, поставят големи старания, внезапно се разминава мнението на експертите, на самия медицински капацитет на Европа.
БОРИСОВ: ВИРУСЪТ Е ОМАЛОМОЩЕН, ПРИЗОВАВАМ КЪМ ПО-ДИСЦИПЛИНИРАНИ МЕРКИ
Коронавирусът продължава да тормози Европа в огромни размери. Ние, когато отхлабихме първи ограниченията, знаехме прелестно какво ще се случи. Това съобщи на ексклузивен брифинг в Министерския съвет министър председателят Бойко Борисов във връзка с обстановката с COVID-19 у нас и по света.
ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СЕКРЕТАР Пожарна охрана ПРАВНИ ВЪПРОСИ И АНТИКОРУПЦИЯ ПЛАМЕН УЗУНОВ Е УЛИЧЕН В ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ
Президентският секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е махленски в търговия с въздействие. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Според прокуратурата, на 27 декември 2018 година е изпратил на Пламен Бобоков правосъдно решение, което още не е било подписано от съдиите от Върховния административен съд. Шест дни по-късно решението става обществено притежание.
КОМИСИЯТА Пожарна охрана ХАЗАРТА Е ПРЕДПРИЕЛА ДЕЙСТВИЯ В РАЗРЕЗ СЪС ЗАКОНА, ТВЪРДИ ГОРАНОВ
„ Няколко уредници на лотарийни игри са присъединили в своите правила превратно пояснение, като са решили, че игрите могат да се таксуват не с 15% върху оборота, а с такси и комисионни. В нито един миг законът не е допускал сходно пояснение “. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов.
ПУТИН НАПИСА СТАТИЯ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - ЕТО КАК ВИЖДА ИСТОРИЯТА
Президентът на Русия Владимир Путин написа публикация „ 75 години от Великата Победа: обща отговорност пред историята и бъдещето “. Материалът е оповестен на уеб страницата на Кремъл и в „ Российская газета “. Ето какво гласи той, в превод на „ Фокус “ и без съкращения.
ИЗБОРИ В СЪРБИЯ: ВУЧИЧ С НАЙ-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ, ОПОЗИЦИЯТА ЗАПЛАШВА С БОЙКОТ
Избори в Сърбия: Вучич с най-големи шансове, опозицията заплашва с протест 19.06.2020 11:30 370 Снимка: iStock/Guliver Сподели Сподели Сподели    Сърбия се насочва към парламентарни избори в неделя, 21 юни, след провалена акция, лишена от манифестации поради коронавирусната рецесия, и протест на опозицията, който надали ще заплаши успеха на ръководещата партия.
АНАНИЕВ Е СКЛОНИЛ ОТНОВО ДА УДЪЛЖИ СРОКА НА ТЕЛК РЕШЕНИЯТА
" Исканията ни ще бъдат изпълнени. Удължават се периодите на ТЕЛК решенията ", заяви Вера Иванова – ръководител на Инициативния комитет на „ Системата ни убива ”, след среща с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.
БОЖКОВ: НЕ ДЪЛЖА ДАНЪЦИ НА ХАЗНАТА, КОЙТО ТВЪРДИ ПРОТИВНОТО, ЩЕ Гражданско отделение СЪДЯ
Към 17.06.2020 година не дължа никакви налози и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Това написа в своята Фейсбук страница от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР