Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни. РУМЕН

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 18 юни. РУМЕН
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 18 юни.
РУМЕН РАДЕВ НА ШЕГА: МОЯТ ДРОН Е ТОЛКОВА ДОБЪР, ЧЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗА В СПАЛНИ, ДА ПРАВИ ЗАПИСИ
Моят дрон е толкоз добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки. Това съобщи в Перник на смешка президентът Румен Радев във връзка думите на премиера Бойко Борисов, че президентът е облитал с дрон над терасата на министър-председателя.
ИЗПЛАТИХА 20 МЛН. ЛВ. НА РАБОТЕЩИТЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ СРЕЩУ COVID-19
Близо 20 млн. лева са получили работещите на първа линия по план „ Подкрепа на работещи в системата на опазването на здравето в условия на опасност за публичното здраве от COVID-19 ”. Данните оповестиха от Министерството на здравеопазването (МЗ).
ДАДОХА ТРИ МЕСЕЦА НА АНАНИЕВ ДА ПРЕДЛОЖИ РЕШЕНИЯ ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА МЕДИЦИТЕ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИИ
В период до три месеца здравният министър Кирил Ананиев би трябвало да показа пред парламентарната здравна комисия оферти за законови промени за регламентиране на изискванията на работа и финансовото подкрепяне на медицински експерти и лечебни заведения при оповестена изключителна епидемиологична конюнктура.
Екологичен потенциал ПОДКРЕПИ С РЕЗОЛЮЦИЯ ПОЗИЦИЯТА НА Европейски Съюз ЗА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА СПОРАЗУМЕНИЕТО С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
В резолюция, призната с огромно болшинство в през днешния ден, Европейския парламент(ЕП) прави обзор на постигнатото досега в договарянията за ново партньорство сред Европейкия съюз(ЕС) и Обединеното кралство и регистрира апела на договарящите страни да засилват договарянията през юли.
КОЛКО Е ЧИСТО Пожарна охрана НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ?
В борбата за туристи, въпросът е изключително състоятелен, а отговорът е - изпълняваме европейските стандарти. Защото има страни, които са по-добре - още веднъж по европейските стандарти, написа Георги А. Ангелов в коментар за Deutsche Welle.
ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ МИНИСТЪР ОТРЕЧЕ ДА Е ПОМАГАЛ НА ФОНДАЦИЯ " ПРОСВЕТА "
Съпругата ми няма пиар организация, в никакъв случай не е имала – имала е нещо общо с такава компания преди 11-12 години. Нямаме договорни връзки, подписвани от мен и Мария Карабельова-Маргаритова. Това съобщи просветителният министър Красимир Вълчев, който разяснява почналата против него инспекция на КПКОНПИ – поради спор на ползи.
СПОРЕД БОРИСОВ: РУСИЯ, Съединени американски щати И ФРАНЦИЯ УЧАСТВАТ ЗА АЕЦ " БЕЛЕНЕ ", НО " РОСАТОМ " Е С ВОДЕЩА РОЛЯ
" Руската държавна корпорация " Росатом " реализира съглашение за съдействие с Framatome SAS (Франция) и GE Steam Power в границите на процедурата за избор на стратегически вложител за плана АЕЦ " Белене " в България ". Това написа министър председателят Бойко Борисов в персоналния си профил във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР