Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 13 август. ПРОКУРАТУРАТА

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 13 август. ПРОКУРАТУРАТА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 август

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 13 август.
ПРОКУРАТУРАТА ОТКРИ МНОЖЕСТВО СТРОИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ В ЛЕТНИЯ САРАЙ НА ДОГАН
Плажна линия без свободен достъп, построено без позволение яхтено пристанище и здания без утвърдени капиталови планове и позволения за градеж – всичко това е разкрила прокуратурата в парк „ Росенец “ край Бургас при инспекцията си на т.нар „ Летен сарай “, осведоми bTV.
ИКОНОМИЧЕСКИЯТ МИНИСТЪР ОБЕЩА ОЩЕ ПАРИ ЗА БИЗНЕСА
Още 562 млн. лева ще се разпределят в помощ на дребния и междинния бизнес за превъзмогване на рецесията от COVID-19, заяви икономическият министър Лъчезар Борисов на брифинг след среща с работодатели и синдикати.
МАНГЪРОВ: ИДЕЯТА ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ ДА ИМАТ МАСКИ Е АБСУРДНА
" Децата би трябвало да тръгнат присъствено на учебно заведение, само че би трябвало да се затегнат ограниченията във връзка с хигиената в учебните заведения. Да работят всички мивки, да има сапун и кърпи за бърсане. Нищо повече ".
АПЕЛ ДО ПРЕМИЕРА ЗА ДЕТСКИ ЛИНЕЙКИ ОТПРАВИХА С ОТВОРЕНО ПИСМО
За подпомагане в развиването на детското опазване на здравето в България и по-специално за съответни детски коли за спешна помощ упорства в отворено писмо до премиера ръководителят на ИКВ на МСДС и член на НИС на Съюз на демократичните сили Дончо Златев.
АRD: БЪЛГАРИТЕ СА РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ОГЛУШИТЕЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ЕВРОПА
Репортаж за " една страна, където корупцията се е инфилтрирала в цялата правова страна " показа България по немското радио " Дойчландфунк ", съобщи БГНЕС.
УПРАВЛЯВАЩИТЕ САБОТИРАХА ИЗСЛУШВАНЕТО НА БОРИСОВ И НЕ СЪБРАХА КВОРУМ В ПАРЛАМЕНТА
Общо 78 депутати се събраха за днешното изключително пленарно съвещание. Това накара ръководителят Цвета Караянчева да даде опция кворумът да се събере за втора регистрация в 9:20 часа. И след него обаче не се събраха нужния брой депутати.
Вътрешна македонска революционна организация: НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В ДНЕШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА
" Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация няма да вземат участие в плануваното от Корнелия Нинова съвещание на Народно събрание. Причините са доста, само че главната е, че не желаем да бъдем декор във вътрешнопартийните борби за избор на водач в Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР