Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 юни. ДО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 11 юни. ДО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 11 юни.
ДО 2000 ЛВ. ГЛОБА АКО ДОКОСНЕШ ПОЛИЦАЙ
Глоба в размер сред 200 и 2000 лв. ще се постанова на всеки, който с физическа мощ или предмет наруши физическата цялост на служител на реда или пожарникар, в случай че осъщественото не е закононарушение. Същите наказания ще търпят и нарушаващите полицейски разпоредби. Това е една от измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи, признат от депутатите на второ четене.
" БИВОЛЪ " ПОЧНА ДА ВАДИ ФИРМИ НА РОДНИНИ НА ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА С АПЕТИТНИ СУБСИДИИ
Скандалът към Десислава Танева се разгаря. След като при започване на седмицата тя трябваше да изяснява за какво сподели на Консултативен съвет по зарзаватчийство и зеленчукопроизводство: " Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране - бел. ред.) ще ни спрат (от ЕС) ", в този момент тя влезе в пояснителен режим и за получени от нейни родственици аграрни дотации.
ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ: НЕ СЪМ УЧАСТВАЛ В РАЗГОВОРИ МЕЖДУ НИНОВА И БОЖКОВ
" Никога не съм взел участие в диалог сред Корнелия Нинова и Васил Божков. Това са тотални нелепости, които отхвърлям да разясня ". Това декларира предприемачът Валентин Златев " във връзка клевети " към името му визирайки информацията от политици от ГЕРБ от преди дни.
" ТРЕНД ": НАД ЕДНА ПЕТА ОТ БЪЛГАРИТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ БИЛ ГЕЙТС СТОИ ЗАД ПАНДЕМИЯТА
Всеки пети българин счита, че посредством имунизацията за ковид ще се слагат чипове в хората за надзор над тях. Над една пета от българите са на мнение, че Бил Гейтс стои зад пандемията. Над два милиона и триста хиляди българи са съгласни с изказванието, че коронавирусът е изкуствено основана болест. Това сочи изследване на организация „ Тренд “ по поръчка на " 24 часа ".
Организацията за икономическо сътрудничество и раз: ГЛОБАЛНА РЕЦЕСИЯ ОТ 7,6% ПРИ ВТОРА ВЪЛНА ОТ COVID-19
Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) предвижда световна криза от 6,0% тази година, само че предизвестява, че при положение на втора вълна от пандемията COVID-19 спадът на световния Брутният вътрешен продукт може да доближи 7,6%.
ОТ КЪДЕ Е ТРЪГНАЛА ЗАРАЗАТА В СЕЛО ИЗГРЕВ? ВРЪЩАМЕ ЛИ съдебна експертиза В ИЗХОДНА ПОЗИЦИЯ
В очакване на заповед на РЗИ Шумен за 14-дневна карантина село Изгрев се разсъни с 2 нови случая на COVID-19. Tака общо инфектираните с ковид там са 17 от всички поданици на селото, а те по регистрация са близо 900 души.
БОЖКОВ РАЗКРИ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ В ПОЛИТИКАТА, ИСКА ЗАБРАНА НА СУБСИДИИТЕ
Обвиняемият предприемач Васил Божков продължава да разкрива своите политически проекти. След като преди няколко дни попита почитателите си във фейсбук дали биха го подкрепили да направи собствен политически план, през днешния ден той разгласява 10 свои " позиции ", които наподобява служат за политичeска стратегия.
" АВИФАВИР ": КАКВО съдебна експертиза ЗНАЕ ЗА НОВОТО РУСКО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ COVID-19?
Руските лечебни заведения разполагат с ново лекарство против ковид, основано въз основата на японско противогрипно средство. Какво се знае за него? И какво споделят немските специалисти за успеваемостта на " Авифавир "? Deutsche Welle показва гледни точки по тематиката.
АНКАРА ВИДЯ " СВЕТА СОФИЯ " КАТО ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА ТУРЦИЯ
Въпросът за статута на " Света София " не е въпрос от интернационален темперамент, а е въпрос на народен суверенитет на Турция. Това съобщи външният министър Мевлют Чавушоглу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР