Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 10 юни. БОРИСОВ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 10 юни. БОРИСОВ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 10 юни.
БОРИСОВ ПРЕДЛОЖИ УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ПРОЧЕТИ ОЩЕ: HTTPS://WWW.ACTUALNO.COM/SOCIETY/BORISOV-PREDLOJI-UDYLJAVANE-NA-IZVYNREDNATA-EPIDEMICHNA-OBSTANOVKA-NEWS_1470548.HTML © ACTUALNO.COM БОРИСОВ ПРЕДЛОЖИ УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА
Правителството предлага удължение на периода на изключителното епидемиологично състояние с 15 дни до 30 юни. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов преди постоянното съвещание на Министерския съвет.
БОЖКОВ ПУБЛИКУВА ПРЕДПОЛАГАЕМ РАЗГОВОР С БОРИСОВ, НАМЕСИ И МАНОЛОВА
Укриващият се предприемач Васил Божков пусна нова порция информация за връзките си с ръководещите в страната. В профила си в обществената мрежа Фейсбук Божков разгласява фотография с хипотетичен чат сред него и премиера Бойко Борисов.
ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ: МЕРКИТЕ СИГУРНО ЩЕ съдебна експертиза УДЪЛЖАТ - НИЩО НОВО И СТРАШНО, НАДЦЕНИХМЕ ХОРАТА
Днес премиера събира щаба и здравния министър. Лекарите – експерти в щаба настояваме за " трите Д " – дисциплинираност, стерилизация и отдалеченост. В интерес на твоето здраве и здравето на близките.
ЗАКОНОПРОЕКТ НА ГЕРБ ЗАБАВЯ РЕФОРМАТА ВЪВ ВОЕННОТО ПРАВОРАЗДАВАНЕ, ОПАСЯВАТ съдебна експертиза СЪДИИ
Върховни съдии заподозряха законодателя в опит да бъде забавено реформирането на военното правосъдие. Прясно импортиран законопроект за промени в Наказателно процесуалния кодекс (НПК) стана съображение за такива подозрения.
ТАНЕВА И ИЗМАМИТЕ - КАКВО ПО-ВАЖНО ОТ КОНТЕКСТА ОСТАНА МАСОВО НЕРАЗБРАНО
Откъде излезе видеозаписът, в който се чува по какъв начин земеделският министър Десислава Танева споделя следното: " Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране - бел. ред.) ще ни спрат ". Думите са изречени на Консултативен съвет по зарзаватчийство и зеленчукопроизводство, а записът излезе от уеб страницата за проверяваща публицистика " Биволъ ", с конкретизиране, че евентуално става въпрос за съвещание от 27 март, 2020 година.
Вътрешна македонска революционна организация ЗАПЛАШИ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ЗАРАДИ ПОДКРЕПА НА ГЕРБ КЪМ Движение за права и свободи
" Има ли ГЕРБ смяна в желания от тях сътрудник за ръководство? ГЕРБ отсега нататък ще извършват съдружното си съглашение с нас и ще ръководят по програмата или ще продължат да правят услуги на Движение за права и свободи?
СПОРЕД БОЖКОВ ПРОКУРАТУРАТА БЕЗДЕЙСТВА Пожарна охрана СИГНАЛА МУ ЗА РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ
Миналата седмица сигналът ми за рекет, корист с власт и изнудване е предаден и на българската прокуратура, която бездейства. Това написа в своя обява от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
АНАНИЕВ: ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ДА НОСЯТ МАСКИ НА ЗАКРИТО
Ако се отворят границите за трети страни, това ще стане най-рано от първи юли. Това съобщи на брифинг в Министерския съвет здравният министър Кирил Ананиев. Мерките включват обществена отдалеченост, хигиена на ръцете, носене на маски. Решихме, че на закрити публични места можем горещо да препоръчаме на българските жители да носят маски и да се съблюдава съответната отдалеченост. Стана ясно, че за градския превоз маските остават наложителни.
СОЦИАЛИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ ЗАГОВОРИХА ЗА ОТКАЗ ОТ АМЕРИКАНСКО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, ГЛАСОВЕ ОТ Съединени американски щати БИЯТ ТРЕВОГА
Лидерът на фракцията на социалдемократите в Бундестага Ролф Мютцених е изискал да се изведе от Германия американското нуклеарно оръжие, а също по този начин страната да се откаже от нуклеарното присъединяване в НАТО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР