Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 1 юни. ВАСИЛ

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 1 юни. ВАСИЛ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 1 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 1 юни.
ВАСИЛ БОЖКОВ ПУБЛИКУВА СВОЯТА " ИСТИНСКА ПРИКАЗКА " ЗА АЛИ БАБА (СНИМКИ)
В Деня на детето и както даде обещание по-рано, предприемачът Васил Божков разгласява от Дубай своята " Истинска приказка " за Али Баба. Той прецизира, че всички прилики с действителни лица и събития не са инцидентни.
ПРОКУРАТУРАТА ТЕПЪРВА УСТАНОВЯВА КЛЮЧОВИ НЕЩА ЗА БОБОКОВИ И ЖИВКОВ, ЩЕ ПРОВЕРИ ВЕРСИИТЕ НА БОЖКОВ
Открита е връзка сред откритите рискови боклуци и процесната проведена незаконна група. Много по-опасна е активността, която е осъществявана с третирането на тези рискови боклуци, а не с развой на укриване на налози. Това съобщи зам.-ръководителят на Специализираната прокуратура прокурор Ангел Кънев, който категорично уточни, че тъкмо третирането е генерирало огромен финансов запас.
ТОКЪТ ЗА БИТА ПОЕВТИНЯВА С ОКОЛО 0,55% ОТ 1 ЮЛИ
От 1 юли цената на тока за семействата в Западна и Североизточна България ще бъде понижен. Това стана ясно от онлайн брифинг на ръководителя на Комисията за енергийно и водно регулиране(КЕВР) Иван Иванов. Той заяви, че приблизително електрическата енергия в страната ще поевтинее с 0,55%. След това той заяви какви са процентите по сдружения.
Европейска комисия ПРЕДЛАГА НОВ КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК ВЪРХУ ОБОРОТА НА ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ НА ЕДИННИЯ ПАЗАР
Нов корпоративен налог може да набере към 10 милиарда евро годишно за подкрепяне финансирането на стимулиращите стопански проекти на съюза, като в същото време този налог ще възлиза на по-малко от 0,2% от оборота на огромните компании, които се възползват от единния пазар на Европейски Съюз, съобщи в понеделник представител на Европейската комисия(ЕК), предава Reuters, представена от БНР.
СИСТЕМНИЯТ РАСИЗЪМ Е ИСТИНСКАТА " АМЕРИКАНСКА КАСАПНИЦА "
Повечето бели американци към момента не могат да се примирят с това, което черните хора са знаели вечно: расизмът е систематичен, последователен и постоянно е наоколо. Бяла Америка би трябвало да ускори освен мира, само че и справедливостта.
ИЗПУСНА ЛИ съдебна експертиза БОРИСОВ С ТВЪРДЕНИЕ ЗА КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ ЗА " ЮЖЕН ПОТОК "?
Ние като огромни момчета обичаме да си играем. Символично смъкваме карантината, даваме образец за българите и сърбите да почват да работят, да почиват, да се веселят дружно. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на взаимна конференция със сръбския президент Александър Вучич при инспекцията на напредъка по построяването на " Балкански поток " (българската част на " Турски поток " )
ЗЕЛЕНА СДЕЛКА В ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКАТА? ВИЖТЕ ФРАНЦИЯ
Ако в Европа има страна, която може да се похвали с чиста енергетика и сигурност на енергийната система, то това е Франция. Хубаво е европейските ръководители да почерпят от френския опит в енергетиката, които може да послужи като скъп ориентир при правенето на общите европейски проекти за енергийна промяна.
РОДИТЕЛИ НА ПРОТЕСТ: КОГА ЩЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СОФИЯ (СНИМКИ)
Родители на неприети деца в ясла и детска градина излязоха на митинг пред постройката на Столичната община. Те желаят локалната власт да обезпечи място за всяко дете, а до момента в който това се случи да подкрепя фамилиите, за чиито деца няма място, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР