Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 26

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 26
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за коронавируса днес, 26 март

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 26 март.
ВЕЧЕ ИМА ОСЕМ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ КОРОНАВИРУС У НАС, ОБЯВИХА И НОВИТЕ СЛУЧАИ
Вече има осем излекувани от ковид в България. Това заяви преди минути на постоянната си конференция ръководителят на Националния действен щаб за битка с ковид ген.-майор Венцислав Мутафчийски.
Г-20 ИНВЕСТИРА НАД 5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА В БОРБАТА С COVID-19
Страните от Г-20 ще влагат над 5 трилиона $ в международната стопанска система, с цел да преодолеят финансовите последствия от пандемията от ковид. Това се споделя в заключителното изказване на срещата на върха на държавните глави на Г-20, извършена през днешния ден във формат на видеоконференция.
Европейски Съюз СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА: 37 МЛРД.ЕВРО И 1 ГОЛЯМО СЪРЦЕ, ВМЕСТО 27 МАЛКИ
Европейският парламент(ЕП) по обед стартира по изключителна пленарна сесия за процедурата по дефинитивно утвърждение на спешните ограничения против ковид, препоръчани на 13 март.
МАРИО ДРАГИ: ПРАВИТЕЛСТВАТА ДА СПАСЯТ БИЗНЕСА
Бившият началник на Европейската централна банка Марио Драги съобщи, че се застъпва за огромни намеси от страна на държавните управления на континента за опазване на икономическите структури посредством прекъсването на ковид.
КАЛОЯН СТАЙКОВ: ОБХВАТЪТ НА ПОЛУЧАВАЩИТЕ КОМПЕНСАЦИИ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза РАЗШИРИ
При разразяващата се икономическа рецесия в резултат на епидемията от ковид, няма по-важно от поддръжката на страната за бизнеса и работните места. Обявената от премиера скица 60 на 40%, обяче не вдъхва очаквания за запазване на заетостта и стана мотив за остри рецензии и подозрения, изразявании и от представители на бизнеса, и от политици.
ПРЕПОРЪКА НА МОН ВНАСЯ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТРУДНОСТИ В ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО
Препоръката на министерството на образованието да се употребява приложение на Microsoft внесе в допълнение напрежение в онлайн образованието, което се наложи по отношение на разпространяването на ковид. За това сигнализират родители и учители на учениците до 14 години.
КАК съдебна експертиза ОТРАЗЯВАТ МЕРКИТЕ СРЕЩУ КОРАНАВИРУСА ВЪРХУ ТРАФИКА НА НАРКОТИЦИ
Отблясък от цигара в изоставена къща е довела италианската полиция до незаконен необут, който следеше повече от седмица.
THE WASHINGTON POST: КОРОНАВИРУСЪТ ВОДИ Съединени американски щати КЪМ СОЦИАЛИЗМА
Експертите приказват за въздействието на пандемията на ковид върху президентската конкуренция в Съединени американски щати, само че ние към този момент знаем отговора. Ще победи сенаторът Бърни Сандърс или най-малко неговата философия, разяснява американското издание The Washington Post в собствен разбор, възложен от организация " Фокус " без редакторска интервенция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР