Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 18

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 18
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 май

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 18 май.
ВАСИЛ БОЖКОВ С НОВ СИГНАЛ - НАМЕСЕНИ СА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ И Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ
Васил Божков разгласява нова порция от подготвяния от него сигнал. Този път е забъркано името на предприемача Кирил Домусчиев и Нова телевизия. Припомняме, че през вчерашния ден с малко видео послание от Дубай, предприемачът съобщи, че ще разгласява нова част от сигнала си и изрази вяра " този път някой да я прочете ".
БОЖКОВ ПОКАЗА ДОГОВОРИ С Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ ПРЕДИ И СЛЕД ПРИДОБИВАНЕТО Й ОТ ДОМУСЧИЕВ
Рекламно съглашение от преди влизането на Кирил Домусчиев в Нова телевизия и след придобиването на медията разгласява обвиненият предприемач Васил Божков.
ДОМУСЧИЕВ ОТВЪРНА НА БОЖКОВ, ЗАКАНИ съдебна експертиза НА BTV
Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев не закъсня да отвърне на изказванието на Васил Божков, че е бил изнудван да подписа " златен контракт " за реклама на " Национална лотария " в ефира на Нова. Освен това, притежателят на Нова телевизия обърна взор и към съперника bTV - поради рекламен контракт с Българския състезателен тотализатор (БСТ).
НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е КУП ГЛОБИ ЗА ЛЪЖИ Пожарна охрана КПП-ТАТА И ЗА ХОДЕНЕ В ПАРКА ДА ОТПАДНАТ
Предвид към момента неокончателното решение на Върховния административен съд (ВАС), което касае анулацията на предварителното осъществяване на общо 4 заповеди на здравния министър Кирил Ананиев по време на изключителното състояние, е изцяло допустимо куп наложени наказания по тях да отпаднат.
ИМА ЛИ " ТУРИСТИЧЕСКИ ПАТРИОТИЗЪМ " И КАКВО ПЛАНУВАТ БЪЛГАРИТЕ ЗА ЛЯТО 2020?
В изискванията на коронакризата България, закономерно получава преимущество пред външните туристически дестинации в проектите на българите за лятна отмора. Извънредната обстановка основава съществени цялостни спънки пред туризма. Наред с това обаче, заявява се и самобитен туристически национализъм.
ЗАСЕГА: ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КУП ЗАПОВЕДИ НА АНАНИЕВ С ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ Е НЕЗАКОННО
Предварителното осъществяване на 4 заповеди на здравния министър Кирил Ананиев, което е одобрено със заповед №РД-01-157/26.03.2020 година на министъра, е незначително. Това показва в свое решение Върховният административен съд (ВАС), като обаче решението може да бъде обжалвано пред петчленен състав.
КРАЙ БУРГАС ГОРИ КОМПЛЕКС, СВЪРЗВАН С АХМЕД ДОГАН*
Гори покривът на постройка до лятната резиденция в парк " Росенец " в залива Отманли край Бургас, заяви BTV. Горят близо 50 кв.м. Горящата постройка се намира до някогашната хижа на " Транс вагон " в парк Росенец.
КАКВО СТАВА СЛЕД ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КОМИСИЯТА Пожарна охрана ХАЗАРТА ЩЕ ПОЛУЧИ ЦЕННИ УКАЗАНИЯ ОТ ГОРАНОВ?
Какво е станало, откакто Горанов споделя на Божков, че ръководителят на Комисията по
хазарта е получила скъпи инструкции? " В 12 я видях и получи скъпи инструкции. В 12:30 се разделихме ". Това написа в оповестения в края на предходната седмица чат от Васил Божков, за който той споделя, че е с финансовия министър Владислав Горанов. Горанов публично не отхвърли казаното от Божков.
СУ РЕШИ: ПОЧТИ ЗА ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ ПРИЕМА БАКАЛАВРИ С ОЦЕНКИ ОТ МАТУРИТЕ
Софийският универститет " Свети Климент Охридски " ще признае оценките от матурите за съвсем всички бакалавърски стратегии за новата образователна година. Това се показва в публична позиция на образователното заведение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР