Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня. БИВОЛЪ РАЗКРИ

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня. БИВОЛЪ РАЗКРИ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 юли

Редакционният екип ви показва най-важните вести за деня.
" БИВОЛЪ " РАЗКРИ КАК Движение за права и свободи РАЗДАВА ЕВРОФОНДОВЕ НА РОДНИНИ, А ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ ВИЖДАТ ПРОБЛЕМ
Скандален документ подписан от някогашната шефка в ДФЗ Атидже Вели разкрива по какъв начин се раздават европейските фондове на родственици и свързани лица. Става дума за план на свекървата на нейната сестра. Атидже Алиева-Вели като разпределител на еврофондовете подписва документите за плана. Това е явен спор на ползи, който обаче не е заявен, разкрива " Биволъ ".
НЗОК Е ПЛАТИЛА ЗА ПОВЕЧЕ ХОРА, ОТКОЛКОТО СА ЛЕКУВАНИ ОТ КОРОНАВИРУС
НЗОК е платила за много повече пациенти, в сравнение с са лекувани с COVID-19 в лечебните заведения. Каква е повода за това - излиза наяве от отговорите на Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК) до Actualno.com, получени по Закона за достъп до социална информация (ЗДОИ).
СИМЕОНОВ: НЯМА ДА ИМА ИЗНЕНАДИ ДНЕС. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАТ ИСКАНИЯ НА ХАРТИЯ, КАКВО ДА ОБСЪЖДАМ
Няма да има изненади през днешния ден. Вотът на съмнение ще бъде преодолян, безапелационен беше водачът на НФСБ Валери Симеонов пред Българска национална телевизия. След това на следващия ден или в четвъртък ще има Коалиционен съвет, на който ще бъде разискван ремонта на кабинета " Борисов 3 ", разгласи той.
НИСКА БЕДНОСТ, МНОГО СПОРТ, ПЪРВЕНЕЦ В НАУКАТА - ТОВА ЦЕЛИ РУСИЯ ДО 2030 Г.
Руският президент Владимир Путин подписа декрет за националните цели за развиване на страната до 2030 година Това заяви пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.
МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ВЛЕЗЕ В ПРИОРИТЕТИТЕ НА УПРАЛЯВАЩИТЕ СЛЕД ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ВОТА
Вотът на съмнение не мина не поради особености на парламентарната аритметика, а тъй като такава е политическата логичност. Няма никакъв претекст, смисъл, изгода от организацията на предварителни избори 2 месеца по-рано.
ХРИСТО ИВАНОВ: ГЕШЕВ, ЧУВАМЕ ЛИ съдебна експертиза ОТ 8-ТЕ ДЖУДЖЕТА? (ВИДЕО)
Лидерът на “Демократична България ” Христо Иванов се обърна за повторно през днешния ден с апел към основния прокурор и членовете на Висш съдебен съвет, по време на събитието пред заведението “8-те джуджета ”, станало известно след следствието, с което АКФ разкри корупционни зависимости в правосъдната ни система.
THE LOS ANGELES TIMES: БЪЛГАРИЯ съдебна експертиза ТОПИ, СЕЛАТА ОПУСТЯВАТ
България се свива от ден на ден, като от края на комунизма преди 30 години броят на жителите е намалял с повече от една пета - от близо 9 милиона до към 7 милиона, твърди The Los Angeles Times в своя обява за намаляването на Източна Европа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР