Редакционният екип ви представя най-важните новини днес, 24 март. СЛУЧАИТЕ

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини днес, 24 март. СЛУЧАИТЕ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за коронавируса днес, 24 март

Редакционният екип ви показва най-важните вести през днешния ден, 24 март.
СЛУЧАИТЕ НА КОРОНАВИРУС В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СА 218
Има 16 нови случай на ковид, с което в България публично доказаните заболели от COVID-19 са 218, само че това не са окончателните данни. Това стана ясно от думите на началника на спешния щаб генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски на следобедния постоянен брифинг.
САМО КАРАНТИНИРАНИ ЛИ ЩЕ съдебна експертиза СЛЕДЯТ ПРЕЗ ТЕЛЕФОНА И ИНТЕРНЕТ?
В годините на прехода имаше не един и два абсурда, свързани с подслушване, следене и с издание на данни от специфични разследващи средства (СРС). Обществото е изключително сензитивно по тази тематика. Имаше години наред разногласия по Закона за електронните известия.
ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ ЗА БИЗНЕСА - ПУНТА МАРА. ЕТО КАК Гражданско отделение ПРАВЯТ СЪСЕДИТЕ НИ
През тази седмица се чака постановлението за държавната помощ за българския бизнес поради ковид. Това стана ясно от думите на зам.-социалния министър Зорница Русинова пред Нова телевизия.
БСК ИСКА Пожарна охрана ЕДНА МРЗ ПЛЮС ОСИГУРОВКИТЕ ЗА НАЕТИТЕ В РЕАЛНИЯ СЕКТОР
За целева държавна дотация за всяко наето лице в действителния бранш, в размер на една минимална работна заплата плюс дължимите осигурителни вноски (и от работодателя, и от работника) приканват от Българска стопанска камара (БСК).
БОРИСОВ ОБЕЩА ОТЛАГАНЕ НА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ, ГОРАНОВ УТОЧНИ, ЧЕ Е САМО ЗА КОРПОРАТИВНИЯ (ВИДЕО)
Да спасим живота на възрастните и да осигурим работата на младите – от това предписание се управлява страната, увери министър председателят Бойко Борисов какво се прави поради ковид.
Организация на обединените нации ПРИЗОВА ЗА СПИРАНЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ СТРАНИ, СТРАДАЩИ ОТ ПАНДЕМИЯТА
Върховният комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида Мишел Бачелет прикани за облекчение или преустановяане на глобите против редица страни, наранени от новия вид ковид. Това се показва в нейното изказване, представено от международните организации.
КОРОНАВИРУСЪТ ЛИШИ ТУРЦИЯ ОТ ВЛИЯНИЕТО Ѝ НАД Европейски Съюз
На фона на разпространяването на новия тип ковид, турските управляващи продължиха да изнудват Европейския съюз със закани, свързани със сирийските бежанци. В своя публикация за английския вестник Financial Times външният министър Мевлют Чавушоглу повтори, че страната му към този момент не има намерение да пуска бежанци от прилежащи страни на своя територия.
НОВИЯТ МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТ: НЯМА АЛГОРИТЪМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОРОНАВИРУС (ВИДЕО)
Отдавна трябваше да има логаритъм за диагностициране и лекуване на ковид. Чувства се голямата му липса в цялата страна от всички, които са ангажирани в борбата с тази зараза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР