Редакционният екип ви представя най-важните новини. 457 СА ПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУЧАИ

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини. 457 СА ПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУЧАИ
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за коронавируса днес, 2 април

Редакционният екип ви показва най-важните вести.
457 СА ПОТВЪРДЕНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 У НАС
457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния действен щаб. Броят на умрелите е 10. Оздравели и изписани след болнично лекуване са 25.
МОЖЕ ЛИ COVID-19 ДА ОЦЕЛЕЕ ВЪРХУ ПЛОДОВЕ, ОПАКОВКИ ИЛИ ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ?
Целият свят се бори с новия ковид. В супермаркетите и аптеките в спазването на хигиеничните ограничения са по-стриктни от всеки път: на касите има маркери за съблюдаване на наложително разстояние, касиерите седят зад стъкла от плексиглас, охранителите управляват броя на клиентите в магазина.
Българска народна банка: СПИРАТ ИЛИ ОТЛАГАТ ПЛАЩАНИЯТА Пожарна охрана БАНКОВИ КРЕДИТИ
В околните дни ще бъде натрапен мораториум, с който се стопират или отсрочват заплащания по банкови заеми. Това излиза наяве от обява на шефа на Българска национална банка Димитър Радев в бюлетина на Асоциацията на банките в България, качена и на уеб страницата на Българска народна банка.
САЧЕВА: СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА ВСЕ ОЩЕ ИЗДЪРЖА НА НАТИСКА (ВИДЕО)*
Натискът върху обществената система към момента не е грозящ, данните са динамични и се усилват. Затова желаеме актуализация, с цел да ни даде най-хубава отбрана за най-лошият сюжет. Това сподели на песконференция в Министерски съвет общественият министър Деница Сачева и добави: Готвим се за най-лошото.
БИЛ ГЕЙТС ПУБЛИКУВА СТАТИЯ ЗА КОРОНАВИРУСА
Бил Гейтс посвети публикация на ковид и ограниченията против него. Тя бе оповестена във „ Вашингтон пост “. Ето какво гласи, в превод на БГНЕС. Изборът, който ние и нашите водачи ще създадем в този момент, ще дефинира какъв брой скоро статистиката на заболелите ще стартира да пада, по кое време предприятията още веднъж ще се отварят и какъв брой американци ще би трябвало да погребват близки поради епидемията COVID-19.
ОТВАРЯ ЛИ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ КОРОНАВИРУСЪТ?
Терористичните групировки ИДИЛ ( " Ислямска страна " ) и " Ал Кайда " гледат на ковид като опасност, само че част от техните бойци също по този начин виждат злополуката от пандемията като опция да завоюват повече последователи и да нанася
FAO: ХРАНИТЕ ПОЕВТИНЯВАТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА
Световните цени на храните се намалиха внезапно през март, наранени отрицателно от спада в търсенето, обвързван с пандемията от ковид и от срутва на петролните цени, заяви в четвъртък отрасловата организация на Организация на обединените нации.
ОЩЕ ДВАМА ДЕПУТАТИ СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС
Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и националният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали позитивни проби за ковид след извършените проби измежду всичките депутати в Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на партията.
БИТКАТА НА " ГОЛЕМИТЕ " ИЛИ КАК COVID-19 съдебна експертиза ПРЕВЪРНА В " БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ "
Дойче веле наблюдава подправените вести за произхода на ковид, публикувани от Русия и Китай. В същото време през днешния ден политиците в Съединените щати не се двоумят да цитират теории за интрига. Битката на " огромните " или по какъв начин COVID-19 се трансформира в " биологично оръжие " - С каква цел трите страни дезинформират обществото?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР