Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 ноември


Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на акцентите от днешната сряда.
ПРИЕХА ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЛЕД СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА
Парламентът гласоподава следващите лични промени в състава на държавното управление. Депутатите дадоха единодушието си да освободят Валери Симеонов като вицепремиер по икономическата и демографска политика и на негово място да назначат Марияна Николова - началник на политическия съвет на Симеонов.
БАНЕВИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, РЕШИ ФРЕНСКИЯТ СЪД
Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс даде единодушието си за предаването на Николай и Евгения Баневи на българските управляващи. Френските им юристи в този момент евентуално ще апелират пред Касационен съд.
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТКАЗ НА ОБАЖДАНЕ ДО БЛИЗКИ СЛЕД АРЕСТ ПРИЕ ПРАВНАТА КОМИСИЯ
Тази смяна в Наказателния кодекс беше призната от правна комисия в плана за изменение на Наказателен кодекс. Със 10 гласа " За " и 4 " срещу " измененията бяха признати на второ четене.
ДОМУСЧИЕВ: ЩЕ ИМА РЪСТ НА ЗАПЛАТИТЕ, НО САМО ЗА КВАЛИФИЦИРАНИТЕ КАДРИ
През идната година ще има растеж на междинната работна заплата. За това са се договорили работодателските организации след среща с държавното управление и синдикатите.
СКОРО В БЪЛГАРИЯ - МЛАДЕЖИТЕ НЯМА ДА МОГАТ НА ЦЪРКВА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ?
Всеки български младеж ще би трябвало да желае позволение от родителите си т.е. майка си и татко си или настойниците си, с цел да отиде на черква. Такова тълуване е изцяло допустимо поради готвените промени в Закона за вероизповеданията, който към този момент мина на първо четене.
ГЛАД И БОЛЕСТИ съдебна експертиза ПОКОСИЛИ 85 000 ДЕЦА В ЙЕМЕН ОТ 2015 т. НАСАМ
Това заяви в сряда филантропичната организация „ Спасете децата “.
БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС, ИЗГЛЕЖДА, ПРИ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ ОТИДЕ В ОРБИТА НА ПЕЕВСКИ
Има ли политически скрит план да бъде овладяно Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства (НБКСРС)? Твърдо съмнение, че е тъкмо по този начин прави " Факти.БГ " в собствен материал.
ИНЦИДЕНТИТЕ В КРЕСНЕНСКОТО ДЕФИЛЕ МОЖЕ ДА ЗАЧЕСТЯТ СЛЕД ПОСТРОЯВАНЕТО НА Автомагистрала " СТРУМА "
" Опасяваме се, че тези произшествия ще зачестят след построяването на Автомагистрала " Струма ", която ще бъде тъкмо над тези спукани скали над жп линията. Тези произшествия биха могли да стават – и върху жп линията да падат камъни, и върху самата автомагистрала. Затова ние призовавахме за различно решение с тунел, с цел да не се строи върху тези скали, за които се вижда, че не са постоянни. " Това сподели Веселин Киров от Гражданска самодейност за публичен и релсов превоз по отношение на случая с пътническия трен край Симитли.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР