Редакционният екип на ви представя най-важното от днешния ден в

...
Редакционният екип на ви представя най-важното от днешния ден в
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 12 юли


Редакционният екип на ви показва най-важното от днешния ден в обичайния вечерен бюлетин.
ДЕПУТАТИ ПРЕДЛАГАТ ДА ИМА УИКЕНД ВИНЕТКИ
Депутати от ГЕРБ са внесли промени в Закона за пътищата, съгласно които се вкарва уикенд винетка, която да важи от 12 часа в петък до среднощ в неделя.
ЗА ДОНАЛД ТРЪМП ГЕРМАНИЯ Е ПРОТИВНИК
Трансатлантическите връзки не са в рецесия – това определение би било омаловажаващо обстановката. Държавният глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп подкопава нашия разцвет и сигурност, разясняват в редакцията на немския народен всекидневник Die Zeit.
ПИЯН НА КИРКА ЛИ Е ЮНКЕР НА СРЕЩАТА НА НАТО? (ВИДЕО)
Председателят на Европейската комисия и някогашен министър председател на Люксембург Жан-Клод Юнкер се прояви още веднъж, този път на двудневната среща на НАТО, която се организира през вчерашния ден и оня ден в Брюксел (11 и 12 юли).
НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ: БЕЗ ШУМ И ОЗВУЧАВАНЕ МЕЖДУ 23:00 И 8:00 ЧАСА
Народното събрание одобри на първо четене промени в Закона за отбрана от шума, с които се не разрешава озвучаване навън и шумни действия в обекти наоколо до жилищни здания сред 23.00 и 8.00 часа.
" ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ " С ПОРЕДНА ЖАЛБА СРЕЩУ ПОДНОВЯВАНЕТО НА АЕЦ " БЕЛЕНЕ "
" Демократична България " е внесла поредна тъжба против второто решение на Министерския съвет за възобновяване на плана АЕЦ " Белене ". Това оповестиха от пресцентъра на обединяването.
ПРЕД Екологичен потенциал ГОРАНОВ съдебна експертиза ЧУДИ, ЧЕ ИМА ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОБЛЕМИ В БЪЛГАРСКАТА БАНКОВА СИСТЕМА
Не знам от кое място идват информациите за проблеми в българската банкова система. Бяха направени стрес проби, които не демонстрираха проблеми. МВФ и Световната банка също направиха оценка на българската финансова система и не бяха открити проблеми. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов.
ПАРЛАМЕНТЪТ РЕШИ КАЗУСА С ДОБАВКИТЕ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ
Народното събрание одобри на второ четене измененията в Закона за хората с увреждания. Така депутатите закърпиха висящото състояние на хората с увреждания, които бяха застрашени да спрат да получават интеграционни добавки за транспортни, осведомителни и телекомуникационни услуги.
ПРОФ. ДИМИТЪР ИВАНОВ: ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОЗОНАТА ЩЕ ПОПРЕЧИ НА ГОЛЕМИТЕ РЕФОРМИ
Информацията е прекомерно нищожна, обществена такава няма. Доколкото знам, България е кандидатствала да влезе и в Банковия съюз, и в ERM II.
ПАРАДОКС: НЯМА СПИСЪК С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, Пожарна охрана КОЙТО ДА съдебна експертиза ПРИЕМАТ ДЕЦА В ДЕТСКИ ГРАДИНИ
Не съм уверен, че това е нелегално. Това съобщи Нели Кацарска, шеф на 155-та детска градина в Слатина, в коментар по отношение на това по какъв начин влизат децата в детски градини и огромният брой хронични болести по документи на признати в детски градини деца в София.
НА КОГО ДАВА КАБИНЕТЪТ ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА?
Държавната консолидационна компания (ДКК) получава в допълнение 500 млн. лв.. Решението за това бе взето на съвещанието на Министерския съвет в сряда. С парите ще бъде повишен капиталът на сдружението, оповестиха от държавната пресслужба.
НЯМА ДА ЗНАЕМ АКО ПОЛИТИК ИЛИ МАГИСТРАТ ЗАБОГАТЕЕ ВНЕЗАПНО СЛЕД НАПУСКАНЕ НА ВЛАСТТА
Декларациите за парцелите и за спор на ползи на хората, които са заемали висши държавни длъжности, ще бъдат скривани, когато те излязат от властта. Така ще остане загадка, в случай че политик или магистрат ненадейно забогатее след напускането си.

ЗАХАРИЕВА ПРЕД ГОЛЯМА РУСКА МЕДИЯ: ХОЛАНДИЯ И ФРАНЦИЯ НИ ПРЕЧАТ ШЕНГЕН
Холандия и Франция пречат на България и Румъния да влязат в Шенгенската зона. Това съобщи в изявление за съветското издание " Известия " българският министър на външните работи Екатерина Захариева.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР