Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,

...
Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалия ден,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 февруари

Редакционният екип на ви показва най-важните вести за миналия ден, 22 февруари.

Бизнесмените Кирил и Георги Домусчиеви публично са подписали договорката за придобиването на медийната група на Нова телевизия. Новосъздадената компания " Адванс Медиа Груп " придобива напълно Нова телевизия и мажоритарен дял в онлайн медийната група „ Нет Инфо “, а общата стойност на договорката е 185 милиона евро, излиза наяве от известие на шведската компания MTG.

Шокиращо видео се появи в обществените мрежи в Благоевград. Младо момиче показа ВИДЕО, на което съгласно нея е сниман общинският консултант Христо Ковачки, който предлага секс против пари на младо момиче. След като момичето отхвърля, хипотетичният упрекнат декларира " щом искаш обезчестяване, е в този момент ти смъквам спортния екип и ти го въвеждам ". В изявление за, че това е първият път, в който Ковачки й насочва закани. Предишните пъти просто й предложил пари, с цел да спи с него.

На 18 и 19 февруари 16 депутати от Българска социалистическа партия са взели пътни, 19 са взели дневни командировъчни, заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. " За 18 и 19 февруари, когато към този момент беше оповестено от националната конференция, че няма да се вземат безусловно никакви средства от Народаното заседание ", посочи Караянчева и добави, че също така има отпътували депутати от Българска социалистическа партия в задгранична командировка.

Политическите препирни към джендър идеологията се трансферираха и на територията на родните учебни заведения. След като се разграничихме от Истанбулската спогодба поради възражения против използването на " обществен пол ", в този момент се надигнаха гласове да пожелаеме от Европейска комисия да преправи учебна анкета поради плануваните в нея три благоприятни условия за пол, написа в. " Сега ".

Разораната с екскаватор дюна на къмпинг " Смокиня " е окончателно унищожена. Това сочат резултатите от осъществената от Регионалната екоинспекция инспекция. Месец и половина, откакто къмпинг " Смокиня " осъмна разоран от екскаватор, вятърът е натрупал малко повече пясък и е заличил следите от машината, само че дюна няма.

Служители на Министерство на вътрешните работи стартират обход на всички хора с психологични отклонения у нас, изключително на тези, които не са били приети в болница и не се водят на доклад в някое лечебно заведение. Те ще ги наглеждат, а при нужда ще подават сигнал до съответната институция в случай че виждат някой проблем.

Има фрапиращи случаи, които демонстрират в какъв проблем се е трансформирала злоупотребата с ТЕЛК. Тук към този момент се вижда дейна работа от медиатори, които търсят претенденти, да се явят пред ТЕЛК. Нормалният ред е хора със болести да търсят явяване пред ТЕЛК, само че тук очевидно към този момент става въпрос за незаконна бизнес скица. Това означи вътрешният министър Младен Маринов по време на чуване в Народното събрание по тематиката за активността на Министерство на вътрешните работи за откриване и следствие на активността на ТЕЛК.

Ще бъде ли закрит нощният градски превоз? Този въпрос излиза на дневен ред откакто транспортните синдикати към КТ " Подкрепа " е КНСБ са се обединили към настояванията за разреждане на дневните линии в София и закриване на изобщо на нощните. За това сигнализираха от неправителствената организация " Спаси София ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР