Редакционният екип на ви представя краткия преглед на печата, посветен

...
Редакционният екип на ви представя краткия преглед на печата, посветен
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 22 май

Редакционният екип на ви показва късия обзор на печата, отдаден на акцентите от вестниците, за днешната сряда, 22 май.
Вестник " Сега "
Атаката по премиера Бойко Борисов по имотни въпроси продължава с ново разобличаване, написа в. " Сега " на първа страница в днешния си брой. Според информация на Атанас Чобанов от проверяващия уебсайт " Биволъ " министър председателят е пропуснал да заявява жилищна сграда. И строителното позволение, и удостоверението за въвеждане в употреба са на името на Бойко Борисов. Постройката обаче отсъства от имотната декларация на премиера както за 2009 година, по този начин и в идващите години. 
Друг акцент от броя е новината, че застрахователната компания " Бул инс " е определила по 10 лева обезщетение за жертва в злокобната злополука край Своге, където през август 2018 година починаха 20 души. Толкова е превел застрахователят на наследниците на двама от починалите. 
Вестник " 24 часа "
Всекидневникът обръща внимание на престъпна вест - към момента няма диря от търсения за убийството в Костенец Стоян Зайков. Той е в неопределеност към този момент 12-ти ден. Разследващите обаче са безапелационни, че убийството на 38-годишната Милена Шишкова е планувано. Полицейското наличие в Костенец е редуцирано, няма и сигнали от жители, че са забелязали беглеца.
Вестник " Труд "
Отново върху икономическа тематика слага акцент днешният брой на ежедневника - усилваме разноските си по-бързо от останалите европейци. В топ три на страните от Европейски Съюз сме по покупки. Нарастват и желанията на българите да икономисват, написа в. " Труд ".
Вестник " Монитор "
През 2020 година пътуваме час по-малко до морето - отбелязва в. " Монитор ", цитирайки премиера Бойко Борисов, който бе на обиколка из добричка и варненска област. По димуте му автомагистрала „ Хемус “ ще бъде подготвена до 2022 година, а следващата година през октомври от София до Варна ще се пътува час по-малко. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР