Редакционният екип на представя вечерния информационен бюлетин, посветен на акцентите

...
Редакционният екип на представя вечерния информационен бюлетин, посветен на акцентите
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 16 октомври

Редакционният екип на показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на акцентите от днешния 16 октомври, сряда.
ПОЛФРИЙМАН Е ГОТОВ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДА ПЛАЩА КРЪВНИНА ЗА СМЪРТТА НА АНДРЕЙ МОНОВ
В първия си ден на независимост австралиецът Джок Полфрийман беседва през Нова телевизия. Пред камерата той разгласи, че съжалява за гибелта на Aндрей Mонов. Заяви и подготвеност доживот да изплаща на фамилията му кръвнина. По негови сметки дължимата сума била над 1 милион лв..
ЗАХАРИЕВА: БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ
България не поддържа стопански наказания по отношение на Турция поради военните дейности в Сирия. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева пред Българска национална телевизия. Вече над 140 000 души са тръгнали от Сирия, а над 400 000 са със усложнен достъп до чиста вода в страната, добави вицепремиерът. Към момента няма засилен бежански напън към българските граници и няма причина за суматоха, безапелационна бе Захариева.
СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПОСТАВЕН В ИЗКУСТВЕНА КОМА
Това се е наложило поради усложнения в дишането на артиста. 
КЬОВЕШИ Е НОВИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА Европейски Съюз
Лаура Кьовеши бе дефинитивно одобрена през днешния ден за основен прокурор на Европейски Съюз. Това стана с решение, за което заяви Европейският парламент. По-рано тази седмица своето решение одобри и Съветът на Европейски Съюз. С днешното решение на ръководителите на политическите групи и на ръководителя на Екологичен потенциал стартира седемгодишният мандат на Кьовеши. Румънката ще бъде първият началник на прокуратурата на Европейски Съюз. 
РАДЕВ: БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА съдебна експертиза СПРАВИ ПРИ ВНЕЗАПЕН МИГРАНТСКИ НАТИСК
Очаквам доста неща – трансформацията и модернизацията на въоръжените сили не е еднократен политически акт. Той не се изчерпва с покупката на техника и въоръжение. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти, откакто сервира венец пред паметника на българския авиатор по случай празника на авиацията и Военновъздушните сили.

За четвъртък е планувано посещаване на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс и държавният секретар Майк Помпео в Анкара, с цел да беседват за обстановката в Сирия. Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отхвърля да се срещне и с двамата. „ Няма да се срещна с тях. Те ще имат среща с сътрудниците си. Ще беседвам, единствено в случай че пристигна Тръмп ”, съобщи Ердоган пред медиите.
НАД 30% ОТ ДЕЦАТА Пожарна охрана СВЕТА СА НЕДОХРАНЕНИ ИЛИ ЗАТЛЪСТЕЛИ
Една трета от близо 700 милиона деца на възраст под 5 години са недохранени или с наднормено тегло и се сблъскват със здравословни проблеми през целия си живот като разследване от това. Тези данни са част от отчет на Съединени американски щати за храненето в детска възраст.
ИЗЛЯЗОХА НОВИ ДОКУМЕНТИ В УЩЪРБ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Пожарна охрана ДЕЛОТО " КТБ "
Нови документи, измежду които електронно известие с ръкописна резолюция; факс с лепнато жълто листче с ръкописен надпис върху него; бял лист с изброени сдружения и посочени против тях суми; докладна бележка с два подписа и отметка; лист вноски на каса – колона от числа, прехвърляща страница, се появиха като доказателства по мегаделото " КТБ ".
КАК АНГЛИЯ ИЗПРАТИ 130 000 ДЕЦА В РОБСТВО
Прочетете тази история!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР