Редакционният екип на представя вечерния информационен бюлетин, посветен на акцентите

...
Редакционният екип на представя вечерния информационен бюлетин, посветен на акцентите
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 март


Редакционният екип на показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на акцентите от днешния 24 март, неделя.
ЦАЧЕВА: ЩОМ СЪМ В ОСТАВКА, ЗНАЧИ НЕЩО НЕ СЪМ НАПРАВИЛА КАКТО ТРЯБВА
" Ако знаех, че в една и съща компания сме толкоз хора, тогава щях да мисля по различен метод. Въпреки че не мисля какво неприятно има в това. Категорично мога да заявя, че нямам никакви взаимовръзки с компанията. И не отива аз да разясня дали има лобизъм, или няма ". Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия министърът на правораздаването в оставка Цецка Цачева във връзка със закупуването на апартамент в основен софийски квартал на стойност под пазарната цена.
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: ПРОСТАШКИ ЛОВ НА ВЕЩИЦИ Е ОСТАВКАТА НА ЦАЧЕВА
Липсват всевъзможни учредения за оставката на Цецка Цачева, счита водачът на Политическа партия НФСБ и народен представител от ПГ на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов, представен от организация " Фокус ". Според него тя е един от най-почтените в своята активност политици.
ДОНЧЕВ ЗА " АПАРТАМЕНТГЕЙТ ": ПОДОБНИ СИГНАЛИ НОСЯТ НЕГАТИВИ, КОЕТО ЕРОЗИРА ДОВЕРИЕТО
" Скандалът " Апартаментгейт " може да нанесе вреди - изключително в предизборна обстановка ", съобщи пред БНР вицепремиерът Томислав Дончев.
Министерство на вътрешните работи: НЯМА ДА съдебна експертиза СТРОЯТ БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ В ЛЮБИМЕЦ, МАЛКО ТЪРНОВО И ЕЛХОВО
Няма да се строят бежански лагери на територията на Любимец, Малко Търново и Елхово, няма подготовка за заселване на територията на тези обитаеми места с бежанци. Това сподели заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов по време на брифинг в Министерство на вътрешните работи във връзка изнесената от Българска социалистическа партия информация, че България ще построява бежански центрове в упоменатите региони.
СТРАТЕГИЯТА ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА - ПЪЛНА С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ
" Министерството на културата публично се отхвърля от поетия ангажимент да заделя отсега нататък най-малко 1% от брутния вътрешен артикул за просвета, а това излиза наяве от качения за публично разискване Проект на Стратегия за развиване на българската просвета 2019-2029 година ", сигнализират от съдружие „ Зограф “. Не по-малко скандално е, че текстът на плана за Стратегия за развиване на българската просвета, качена в Портала за публични съвещания www.strategy.bg, безусловно „ гъмжи” и прелива от груби правописни и пунктуационни неточности и евентуално е писан „ на коляно” от анонимни служители, означават още от гражданското съдружие.
ДЕСЕТКИ ВИДОВЕ РИБИ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ОТ ЧЕРНО МОРЕ
Над 20 пъти са намалели запасите на хищни риби в Черно море за последните 25-30 години. Това сподели в ефира на " Дарик радио " някогашният министър на околната среда и на търговията и туризма Валентин Василев.
НАД МИЛИОН И ПОЛОВИНА ДУШИ съдебна експертиза СЪБРАХА НА МИТИНГ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ИСТАНБУЛ
коло 1,6 милиона гласоподаватели се събраха на площад " Йеникапъ " в Истанбул, с цел да участват на огромен взаимен протест на Народния съюз – коалиция сред ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) и Партията на националистическото деяние (ПНД) преди локалните избори в Турция на 31 март, написа изданието Daily Sabah.
КОБРАТА ПРЕОДОЛЯ ТЕЖЪК УДАР, ЗА ДА ЗАПИШЕ ВПЕЧАТЛЯВАЩ НОКАУТ В Съединени американски щати
В мач, който надмина и най-смелите упования за драма, българският номер едно в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев записа една от най-големите си победи, откакто с голяма аркада над окото съумя да оцелее в мача против Богдан Дину в Съединени американски щати и в рунд №7 го нокаутира за 27-а победа на професионалния кръг.
13 ОТ 13 ЗА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ РИНГ
Тервел Пулев едвам за повторно в професионалната си кариера не съумя да нокаутира противник, само че въпреки всичко се добра до доста сложна, само че и скъпа победа над Мич Уилямс в мач, който се организира в " Хангара " - боксовата галавечер на Top Rank и ESPN.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР