Редакционният екип на Ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на

...
Редакционният екип на Ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 декември

Редакционният екип на Ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 4 декември.

ИЗБУХНАХА СБЛЪСЪЦИ МЕЖДУ ИЗРАЕЛЦИ И ПАЛЕСТИНЦИ НА ЗАПАДНИЯ БРЯГ
В центъра на град Хеброн, ситуиран на Западния бряг на река Йордан, са избухнали конфликти сред палестинци и израелски военнослужещи.
ВАШИНГТОН ЗАПОЧВА " НЕЗАБАВНО " С ПРЕМЕСТВАНЕТО НА ПОСОЛСТВОТО В ЙЕРУСАЛИМ
Държавният департамент на Съединени американски щати ще стартира „ незабавно” подготовката за преместването на посолството страната в Израел от Тел Авив в Йерусалим, като в същото време ускори ограниченията за сигурност, с цел да отбрани американските жители в Близкия изток, заяви държавният секретар Рекс Тилърсън.
ВЪЛНА ОТ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ РЕАКЦИИ СРЕЩУ ТРЪМП ЗАРАДИ ЙЕРУСАЛИМ
Очакваното в последна сметка решение на американския президент Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел провокира същинска стихия от реакции, като тя беше ориентирана против дейностите на президента на Съединени американски щати.
ЕРДОГАН И ГРЪЦКИЯ ПРЕЗИДЕНТ съдебна експертиза СКАРАХА ЗАРАДИ ЛОЗАНСКИЯ ДОГОВОР
Напрежение сред турския президент Реджеп Ердоган и гръцкия му сътрудник Прокопис Павлопулос породи по време на срещата им в Гърция по отношение на въпроса за Лозанския контракт.
ХРИСТО ИВАНОВ съдебна експертиза ОПЛАКА, ЧЕ Българска национална телевизия И ОЩЕ ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ Гражданско отделение СПРЕЛИ ДА ГОВОРИ ЗА " БУЛГАРТАБАК "
За " капак от безмълвие " по отношение на " Булгартабак " заприказва водачът на " Да, България " и някогашен правосъден министър Христо Иванов. Причината – наложено медийно безмълвие.
БЪЛГАРИЯ Е ЗАСТРАШЕНА ОТ Пожарна охрана 34 ХИЛ. ЕВРО ГЛОБА НА ДЕН
Европейската комисия заведе две каузи пред Европейския съд против България. Първото е поради това, че не сме уведомили Европейска комисия дали сме транспонирали напълно в законодателството си Директивата по отношение на груповото ръководство на правата.

Българска социалистическа партия ИСКА КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА РЕЕКСПОРТА НА ЛЕКАРСТВА
Парламентарната група на Българска социалистическа партия ще внесе промени в Наказателния кодекс, съгласно които ще се вкара наказателна отговорност за реекспорт на медикаменти. Това разгласи през днешния ден водачът на социалистите Корнелия Нинова, като посочи, че новите текстове ще бъдат импортирани другата седмица.
ПАРТИЯТА НА ШУЛЦ РЕШИ ДА ПРЕГОВАРЯ С МЕРКЕЛ
Конгресът на Социалдемократическата партия на Германия (СДПГ) гласоподава партията да стартира договаряния с консервативния блок ХДС/ХСС на Ангела Меркел за съставяне на съдружно държавно управление.
БРИТАНСКИ МИНИСТЪР ПРИЗНА, ЧЕ ЛОНДОН НЕ Е ПРАВИЛ АНАЛИЗ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЕФЕКТИ НА BREXIT
Англия не е правила публично секторно проучване и няма публични оценки за резултата от Brexit върху английската стопанска система. Това стана ясно от изявление на английския министър по въпросите на Brexit Дейвид Дейвис пред една от комисиите на английския парламент, съобщи EurActiv.
ЕДИНОДУШНО И БЕЗ ДЕБАТИ ДЕПУТАТИТЕ НАМАЛЯВАТ АДМИНИСТРАТИВНАТА ТЕЖЕСТ
Народното събрание одобри на първо четене промени в три закона за понижаване на административната тежест върху жителите и бизнеса.
КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА: СТРАНИТЕ, КОИТО съдебна експертиза РАЗВИВАТ НАЙ-ДОБРЕ, СА ТЕЗИ, КОИТО ГЛЕДАТ НАПРЕД

Страните, които се развиват най-добре, са тези, които гледат напред и си показват какво би трябвало да се направи. Това съобщи основният изпълнителният шеф на Световната банка Кристалина Георгиева.
ТВЪРДЕНИЕ: ПРОСРОЧЕНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА " ПИРОГОВ " ЗА ПРЪВ ПЪТ СА НАМАЛЕНИ
Просрочените отговорности за първи път са понижени. Цените и медикаментите са понижени с 10%. Ако това е неприятно ръководство, дано да управляваме зле. Това съобщи уважаваният експерт проф. Николай Габровски, който е част от управлението на " Пирогов ".
АХМЕД МУСА ПРИЗНА, ЧЕ РАБОТИЛ СЪС ЗАПОДОЗРЯН ЗА ВРЪЗКИ С " ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА "
Като една птица, освободена от кафеза, по този начин се усещам – това съобщи упрекнатият за разпространяване на коренен ислям имам Ахмед Муса.
ТРИ ОТКАЗА ЗА РАБОТА - КРАЙ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ
Затягаме режима за хората, които отхвърлят да работят. Ангажиментът на нашето държавно управление е всички хора да работят. Това съобщи зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова.
НАЙ-РАНО ПРЕЗ 2021 година МОЖЕМ ДА СМЕНИМ ЛЕВА С ЕВРОТО
Три години е минималният интервал до въвеждане на еврото в България, откакто влезем в по този начин наречената чакалня.
ВОЗИМ ГОСТИТЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО В ЧИСТО НОВИ КОЛИ, МАКРОН И МЕРКЕЛ - В СПЕЦИАЛНИ
40 леки коли ще возят министрите и еврокомисарите, а с 40 микробуса ще пътуват делегациите по време на идното председателството на Европейски Съюз, на което хазаин е България.



Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  Първи случай на свински грип в Русе Първи случай на свински грип в Русе  Българска академия на науките и Селскостопанската академия подготвени за нови митинги Българска академия на науките и Селскостопанската академия подготвени за нови митинги  Банско идва на митинг в София Банско идва на митинг в София  Висш съдебен съвет ще търси помощ от Борисов за решение на проблемите на спецправосъдието Висш съдебен съвет ще търси помощ от Борисов за решение на проблемите на спецправосъдието  Мюфтийството за Йерусалим: Световният мир е в голяма заплаха Мюфтийството за Йерусалим: Световният мир е в голяма заплаха Интервю Още Кметът на Златоград Мирослав Янчев: Освен да подвигам популацията на протест, по какъв начин другояче да влияя?
За сериозния проблем с реката в Златоград, целите и...
Кметът на Горна Оряховица: Предложеният от АПИ вид за магистр Мария Масларова - Гъркова, изпълнителен шеф на ЗК " Лев Инс ": Кметът на Ивайловград Диана Овчарова: Общ устройствен план взема решение най-важния пробл Адвокат за публични поръчки – имаме ли потребност от него? коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Японският имперски флот организира нападен...
Нападението над Пърл Харбър е изненадваща въздушна офанзива на японския Императорски флот против американската военноморска база при Пърл...
Станаха ясни и последните 8 участници в 1/... Силно земетресение удари граничен регион на... Вълна от дипломатически реакции против Тръм... Историческа аудиенция на Ердоган в Гърция НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Въоръжени с бухалки нахлуха в столична година..
Група маскирани и въоръжени с железни пръти и бухаки младежи са нахлули в постройката на Професионалната гимназия по механоелектротехника...
Авария при градежа на метрото, eвакуираха... Вижте какво се случва с тялото ни, когато... Съдят фотографа на " Мис България 2017 " за... Да си напомним, че ставахме в 4 часа да с... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Кристалина Георгиева: Страните, които се...
" Страните, които се развиват най-добре, са тези, които гледат напред и си показват какво би трябвало да се направи, с цел да са сполучливи в едн...
Питанки за приватизацията към Нинова и Бор... Христо Иванов се оплака, че Българска национална телевизия и още две... България е застрашена от по 34 хиляди евро година.. Боян Петров: Трябва да има публично обсъ...  www.expert.bg  ИАРА желае стягане на ограниченията против противозаконния лов на риба ИАРА желае стягане на ограниченията против неза...  Украинският дипломат: Туризмът в България се развива чудесно Украинският дипломат: Туризмът в Българи...  Европейските банки ще губят милиарди поради нова регулация Европейските банки ще губят милиарди зар...  Някой цели да саботира промените, настояват от управлението на Някой цели да саботира промените, настоявам...  www.iwoman.bg  Фотографът на Мис България 2017 на съд Фотографът на Мис България 2017 на съд  Меган Маркъл още веднъж ще наруши кралския протокол Меган Маркъл още веднъж ще наруши кралския п...  Книга, прославяща любовта и нежността в пъкъла Книга, прославяща любовта и нежността в...  Луна я мазета на експанзия в Big Brother (снимки) Луна я мазета на експанзия в Big Brother (сн...  http://www.sportlive.bg  Лудогорец оцеля в Германия и се класира напред в Лига Европа Лудогорец оцеля в Германия и се класира...  НА ЖИВО: Церемонията по връчването на Златната топка, оповестиха спечелилия (ВИДЕО) НА ЖИВО: Церемонията по връчването на Зл...  " Гмурване " на Григор Димитров с номинаци...  Лига на нациите: Пътят към Евро 2020 за България стартира от Лига на нациите: Пътят към Евро 2020 за... Интервю Още Кметът на Златоград Мирослав Янчев: Освен да подвигам популацията на протест, по какъв начин другояче да влияя?
За сериозния проблем с реката в Златоград, целите и...
Кметът на Горна Оряховица: Предложеният от АПИ вид за магистр Мария Масларова - Гъркова, изпълнителен шеф на ЗК " Лев Инс ": Кметът на Ивайловград Диана Овчарова: Общ устройствен план взема решение най-важния пробл Адвокат за публични поръчки – имаме ли потребност от него? Нови Най-четени Най-коментирани Новините: Най-важното за деня, 7 декември... 23 0 Ердоган към Путин: Свиквам ислямски конгрес поради Йерусалим... 60 0 Десетки възпитаници пострадаха при злополука на три рейса... 88 0 Партията на Шулц реши да договаря с Меркел... 108 0 Трима възпитаници починаха при пукотевица в Ню Мексико... 108 0 Въоръжени с бухалки нахлуха в столична гимназия 2533 0 Авария при градежа на метрото, eвакуираха под

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР