Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 януари

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 22 януари.
АДФИ ОЩЕ НЕ съдебна експертиза НАЕМА ДА КАЖЕ ИМА ЛИ ДАНЪЧНИ НАРУШЕНИЯ ПРИ ХАЗАРТА
За една и съща хазартна игра са се събирали такси на друга основа. Защо е станало по този начин, това не е тематика, която ние ще изследваме и не се ангажирам да пояснявам закона. Това съобщи по време на конференция Георги Начев, шеф на Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ), която влезе по-рано на инспекция в Комисията по хазарта, дружно с представители на Специализираната прокуратура.
ВАСИЛ БОЖКОВ ЗА ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА: ДА ВЗЕМЕМ ОТ ЕДИН ДА ДАДЕМ НА ДРУГ - ТОВА ЛИ Е ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА?
Валери закара и вода в  Перник, иронизира Божков днешното изявление на водача на НФСБ, че страната няма да допусне футболен клуб " Левски " да банкрутира.
ИЗТОЧЕНИ ЛИ СА 14 МЛН. КУБИКА ВОДА ОТ ЯЗОВИР " СТУДЕНА " БЕЗ ОТЧЕТ? (ВИДЕО)
Между половин милион и 1,3 млн. кубични метра на месец са изтичали неотчетено от язовир " Студена " година и половина и то още преди да има даже концепция за режим. Това твърди проверяващият публицист Валя Ахчиева в собствен филм за водния режим в Перник.
ТРОВИ ЛИ ЗАВОДЪТ НА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ ВЪЗДУХA В ПЕЩЕРА?
В община Пещера стартира подписка с искане за локален референдум във връзка капиталово желание за създаване на хранилище за рискови боклуци. Става дума за хранилище към инсталацията за изгаряне на промишлени боклуци към дъщерното на цех " Биовет " сдружение " Грийнбърн ".
ТИТАН, ГАЙТАНСКИ И ДОМУСЧИЕВИ ВЗЕМАТ ЧИСТЕНЕТО НА СОФИЯ ЗА 5 ГОДИНИ
Докладът на комисията за резултатите от процедурата и решението на зам.-кмета Йоана Христова за избор на изпълнителите е оповестено на уеб страницата на Столична община и предстои на обжалване.
ДАВОС 2020: КОИ СА ПЪТИЩАТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ЗЕМЯТА?
Задържане на въглеродните съединения в горите, тревните площи и влажните зони в света могат да обезпечат до една трета от намаляването на излъчванията до 2030 година за реализиране на задачите на Парижкото съглашение за климата. Това е част от проекта за възобновяване на Планетата, обрисуван на годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос.
ДЕПУТАТИТЕ ПРИЕХА ОКОНЧАТЕЛНО ПРОМЕНИТЕ В СПОРНИЯ ЗАКОН ЗА ГОРИВАТА
Народното събрание одобри на второ четене промени в противоречивия закон за горивата, който провокира брожения и митинги в петролния и в други сектори. Законът влиза в действие от 25 януари 2020 година
РАЗСЛЕДВАТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РУМЪНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ
Инcтитyтът за следствие на закононарушенията на някогашния комунистически режим в Румъния (IICCMER), се е самосезирал и е почнал следствие против ръководителя на сената и някогашен външен министър Теодор Мелешкану. Разследването е за събитията от декември 1989 година, написа в. " 24 часа ", като се базира на известия в румънските медии.
ХАМИД ХАМИД: ВОТЪТ НА НЕДОВЕРИЕ Е ЗАРАДИ ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ В СЕКТОР " ОКОЛНА СРЕДА "
Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение към държавно управление първо тъй като сме опозиционна партия. Другата причина е тежкият неуспех в бранш околна среда и води. Това съобщи в Хамид Хамид – народен представител от Движение за права и свободи в изявление за bTV.
ОТ Национална агенция за приходите РЕВИЗИРАЛИ 55 СОБСТВЕНИЦИ НА АВТОМОБИЛИ “РОЛС РОЙС ”
Собственици на първокласни коли “Ролс Ройс ” са укрили налози за милиони левове, излиза наяве от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков, написа в. „ Труд “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР