Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 29 ноември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 29 ноември.
ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ ПОИСКА И ПРИЕ ОСТАВКАТА НА БИСЕР ПЕТКОВ
Министър-председателят Бойко Борисов изиска и одобри оставката на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков, оповестиха от държавната осведомителна пресслужба.
СТРЕЛБА НА ЛОНДОНСКИЯ МОСТ (ВИДЕО)
Лондонският мост е отцепен от полицията, има ранени след нахлуване с нож, оповестява BBC.
ЕВРОПЕЙСКАТА ЗЕЛЕНА СДЕЛКА – УТОПИЯ С ИКОНОМИЧЕСКИ ПОСЛЕДСТВИЯ
Европейският съюз (EС) си слага все по-амбициозни цели във връзка с енергийната политика. Колкото по-амбициозни стават те обаче, толкоз по-налудничаво звучат ограниченията за тяхното реализиране. През последните няколко години изключително настоящо е говоренето за постигането на „ въглеродна индиферентност “.
БОНЕВ: МИЛИОНИ ОТИВАТ ЗА РЪЧНО МЕТЕНЕ НА УЛИЦИ И ТРОТОАРИ В СОФИЯ
Ако проект сметката не се промени и не се заложат амбициозни цели и непоколебим надзор, София няма да стане по-чиста, само че повече пари ще отиват в посока на все същите познати компании и прякори. Това съобщи в профила си във Фейсбук общинският консултант Борис Бонев.
ТЕЖКИ КРИТИКИ И ПРИЗИВ ЗА ОСТАВКА КЪМ АНАНИЕВ В ПАРЛАМЕНТА, ТОЙ съдебна експертиза ОБИДИ И ДАДЕ ОБЕЩАНИЕ
Българска социалистическа партия упрекна ръководещите в непросветеност в ръководството на опазването на здравето и изиска оставката на министър Ананиев Драгомир Стойнев от левицата настоя, че когато стане толкоз тежък случай, като този в " Пирогов " и се стопира банкет на деца по неотложност здравният министър Кирил Ананиев би трябвало да пристигна в Народното събрание и да отговори на въпросите на опозицията.
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ПЕРНИК ПОДАВА СИГНАЛ В ПРОКУРАТУРАТА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЯЗОВИР " СТУДЕНА "
Областният шеф на Перник Ирена Соколова дружно с специалисти, инженери, спелеолози и експерти по ВиК откриха непозволено отклонение на големи водни количества от водосборния регион на язовир Студена. Това съобщи тя по време на публичен експертен съвет, на който предложения да участват и протестиращите - на база инспекции на терен през последните 10 дни.
СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: ОТКАЗАХА ДА ИЗСЛУШАТ АНАНИЕВ ЗА СПИРАНЕ НА СПЕШЕН ПРИЕМ ОТ ДЕТСКА БОЛНИЦА
До сериозен скандал се стигна в Народното събрание. Българска социалистическа партия изиска чуване на здравния министър Кирил Ананиев за какво детската болница стопира незабавния си банкет. Предложението направи зам.-председателят на левицата Драгомир Стойнев от парламентарната естрада.
ПАК НЕ съдебна експертиза РАЗБРАХА КАКЪВ Е ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Ако Съвместната българо-македонска комисия по исторически въпроси продължи да упорства в работата си да се откри и напише в документ, че Гоце Делчев е българин или македонец, няма да имаме решение, съобщи членът на македонската комисия Драги Георгиев, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР