Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 ноември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 21 ноември.
Д-Р ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА: НЕ СИСТЕМАТА, А БОЛЕСТТА УБИ АЛЕКС
По думите ѝ хеморагичната пневмония, от която се счита, че е умряло детето, съставлява увреждане на дихателните пътища, което се развива в границите на часове, което води до двустранни надбъбречни кръвоизливи.
БЕНЯМИН НЕТАНЯХУ Е ОБВИНЕН В КОРУПЦИЯ
Нетаняху, който гневно отхвърля обвиняванията, се трансформира в първия израелски министър-председател, който бива свикан в съда до момента в който още е на работа.
РАБОТОДАТЕЛИТЕ ОТКАЗВАТ ДА ПЛАЩАТ БОЛНИЧНИТЕ, НАПУСКАТ ТРИСТРАНКАТА
Работодателите отхвърлят да не престават да заплащат първите 3 дни болнични и напущат Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС), до момента в който въпросът не бъде решен.
СЪВЕТНИК НА ВУЧИЧ: БЪЛГАРИЯ ШПИОНИРА СЪРБИЯ, УЧАСТВА В РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ
България има мощно разследващо наличие в Сърбия. Тя взе участие в шпионския център в Скопие, дружно с Хърватия. Това са единствено част от тежките обвинявания, които насочи тази заран по сръбската държавна телевизия ръководителят на парламентарната комисия за Косово Милован Дрецун.
НАД 29 000 ДЕЦА СА НАМЕРИЛИ СМЪРТТА СИ В СИРИЯ ОТ 2011 ГОДИНА НАСАМ
Повече от 29 000 деца са убити от началото на гражданската война в Сирия през 2011 година Това се споделя в отчет на основана в Лондон неправителствена организация " Сирийски наблюдаващ за човешки права " (СНЧП), съобщи БГНЕС.
ДИМОВ И НАНКОВ БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ, НО С ИДЕИ ЗА ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК, Българска социалистическа партия С ЯРОСТНА КРИТИКА
" С реализацията на план за водна инфраструктура в Перник ще се понижат загубите на вода с 2.8 млн. куб. метра ", заяви по време на чуването му в Народното събрание министърът на околната среда и водите Нено Димов.
ЕКСПЕРТИ ЗА ПОЧИНАЛОТО ДЕТЕ: НАПРАВЕНО Е ВСИЧКО, ПОНЯКОГА ТАКА съдебна експертиза СЛУЧВА
Абсолютно единомислещо всички членове на комисията, разследвала аргументите за гибелта на 3-годишното дете, са открили, че " за това дете е направено всичко. " Това сподели проф. Иван Литвиненко, шеф на Клиниката по неврология в СБАЛДБ „ Проф. Иван Митев “ в ефира на bTV.
НАМЕРИХА съдебна експертиза ЕВРОСРЕДСТВА ЗА ВИК МРЕЖАТА НА ПЕРНИК И РАДОМИР
В рамките на сегашния програмен интервал по Оперативна стратегия „ Околна среда “ (ОПОС) ще бъдат рехабилитарани ВиК мрежите на Перник и Радомир. Има направен план и е подписан контракт за финансиране с Управляващия орган на ОПОС. Инвестицията е над 100 млн.лв., като бенефициент по плана е ВиК – Перник, оповестяват от министерството.
СЪДЪТ ОТРЯЗА МАНОЛОВА ЗА ПОВТОРНО ПРЕБРОЯВАНЕ, ЗАСЕГА (ВИДЕО)
Софийският административен съд не позволи към този момент наново броене на бюлетините от локалните избори за кмет на София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР