Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 15 октомври

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 15 октомври.
БИТКАТА В СИРИЯ ОТВАРЯ ВРАТАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА VOLKSWAGEN?
Нахлуването на турската войска в Сирия е опасност за завода на Volkswagen в Турция. " Много е допустимо Турция да не получи тази инвестиция. Тя може да бъде отсрочена за неопределен срок – да вземем за пример с години, защото военната интервенция и резултатите от нея няма да бъдат забравени бързо ", сподели някогашният министър на стопанската система Николай Василев пред Expert.bg.
МОЖЕ ЛИ ДА РАЗЧИТА БОРИСОВ НА ДОГОВОРКАТА СИ С ЕРДОГАН?
Времената се трансформират, само че страхът от Анкара очевидно си остава. Независимо че България и Турция членуват в еднакъв боен съюз. Може ли да разчита Борисов на " ясната си сделка " с Ердоган? Това пита в своя коментар за Deutsche Welle анализаторът Емилия Милчева.
ПОЛФРИЙМАН ИЗЛЕЗЕ ОТ ЦЕНТЪРА В БУСМАНЦИ
Австралиецът Джок Полфрийман напусна центъра за краткотрайно настаняване в Бусманци. Вчера юристът му изиска освобождението му, откакто австралийските управляващи са уведомили и България, че паспортът на Полфрийман към този момент е подготвен.
БЛИЗО МИЛИОН ДАВА „ СОФИЙСКА ВОДА “ ЗА САЙТ И МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ
Изработка на онлайн платформа с два типа потребителски интерфейс – интернет уебсайт и мобилно приложение, разпорежда „ Софийска вода “ АД. Прогнозната стойност на публичната поръчка е 884 400 с Данък добавена стойност, излиза наяве от съобщение на сдружението в Агенцията за публични поръчки.
КОНФИСКУВАХА ПАСПОРТА НА ПОЛФРИЙМАН?
Осъденият за убийството на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман твърди в профила си във Фейсбук, че паспортът му е иззет от полицията при неочакван обиск през днешния ден следобяд. Полфрийман сега се намира в общежитието за краткотрайно настаняване на чужденци в Бусманци, където е изместен, откакто съдът го освободи предварително.
АНАЛИЗ ОТ СКОПИЕ: БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ПО-ДОСТОЕН СТАТУТ В Съюз на съветските социалистически републики, ОТКОЛКОТО ДНЕС В Европейски Съюз
" България имаше доста по-достоен статут в тогавашния руски блок, в сравнение с през днешния ден в Европейския съюз, прави оценка Фил Батлер в разбор на страната, в която единствено един от девет поданици има вяра, че капитализма му е донесъл по-добър живот ", написа македонското електронно издание Off.net.mk в материал, показан от Агенция " Фокус " без редакторска интервенция.
ПЪРВИТЕ ДУМИ НА БОБИ МИХАЙЛОВ СЛЕД ОСТАВКАТА МУ
Днес президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде показана пред членовете на Изпълнителния комитет на съвещанието в петък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР