Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 8 октомври

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден.
ВЪЛЧЕВ: СЛУЧВАЩОТО съдебна експертиза В УЧИЛИЩАТА ГРАНИЧИ С ОПИТ ДА съдебна експертиза РАЗРУШИ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА
Ситуацията в Сливенско се възстановява, откакто през вчерашния ден всеобщо родители взеха децата си от учебно заведение поради сигнали, че обществените служби лишават деца от родителите им. Това е провокация и не дава отговор на истината, съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, който взе участие във форума " Образование България 2030 ", съобщи кореспондент на БГНЕС.
УЧЕНИ НАСТОЯВАТ СОФИЯ ДА ПОСТАВИ УСЛОВИЯ НА СКОПИЕ ПРЕДИ ПОДКРЕПАТА ЗА Европейски Съюз
Те се оповестиха изрично срещу предварителна безусловна поддръжка и показаха опасения, че в случай че решаването на противоречивите въпроси бъде отсрочено, няма да получим схващане в границите на Европейски Съюз,
ЦАЦАРОВ СПОДЕЛИ МОТИВИТЕ СИ ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА ЗАКРИЕ БХК
Главният прокурор Сотир Цацаров не намира учредения за искане до съда за преустановяване на Българския хелзинкски комитет (БХК). Според обвинител номер едно, подаденият на 30 септември сигнал на Вътрешна македонска революционна организация е безпочвен.
ПРЕДПОСЛЕДНО: ЗА УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА НЯМА ДА ИМА СЪКРАТЕНО СЛЕДСТВИЕ И ДА съдебна експертиза НАМАЛЯВАТ ПРИСЪДИТЕ
В хода на полемиката Красимир Ципов от ГЕРБ показа статистика от прокуратурата, съгласно която 156 са случаите на произнесени присъди при изискванията на кратко разследване и единствено една неоправдателна присъда за породени тежки телесни повреди за последните четири години.
БИСЕР ПЕТКОВ ЗА " ДЕТСКАТА ИСТЕРИЯ ": ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ, НАДЯВАМ съдебна експертиза ДА НЕ ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНА
" Това е една провокация против напъните на страната да обхване децата в учебно заведение и се надявам, че няма да остане безнаказано, тъй като тя идва след няколко месечни офанзиви и всяване на неуравновесеност, че децата им ще бъдат отнемани, една линия на сатанизиране на обществените служащи. "
ПРЕДИЗБОРНО ОТ БОРИСОВ: НЕ съдебна експертиза ЛИ РАДВАТЕ НА НАЙ-ВИСОКИЯ Брутният вътрешен продукт В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?
Като карате по Южната дъга, не се ли радвате? На най-високия в историята на България Брутният вътрешен продукт не се ли радвате? Така Бойко Борисов стартира де факто първото си огромно изявление преди локалните избори, предизвикан от мнение, че в днешно време България се радва най-вече на спортните триумфи (бел. ред. - въпреки и те доста да намаляха).
В НОВИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА Европейски Съюз съдебна експертиза РАБОТИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО В СТАРИТЕ
Три седмици повече се работи в новите страни членки на Европейския съюз, в съпоставяне със старите. Това демонстрира най-новият отчет на Eurofound за работното време, съобщи Нова телевизия.
ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ: ЗАЩО БЕШЕ ТАЗИ ТАЙНСТВЕНОСТ?
Той не е лаком за власт. Алчен е за правдивост. Това научихме от речта на Слави Трифонов, произнесена при секретното основаване на " Няма такава страна ". Защо беше тази загадъчност? И какво да чакаме оттук-нататък, пита анализаторът Емилия Милчева в коментар за Deutsche Welle.
ПЛЕВНЕЛИЕВ: ЩОМ VW ОТИВА В ТУРЦИЯ, ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ЩЕ ИСКА ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО ОТ БЪЛГАРИЯ?
" Разочарованието от VW на Балканите е огромно ". Държавите наблюдават деликатно посоката на капиталовите потоци. " Западните политици подлагат на критика непрекъснато неналичието на господство на закона на Балканите. Въпреки това, когато става дума за вложения, сходно на тази на VW в Турция, в последна сметка от решаващо значение са парите ".
И ТУСК, И ПОМПЕО РАЗТРЕВОЖЕНИ ОТ ТУРСКИТЕ СОНДАЖИ КРАЙ КИПЪР
„ Въпреки най-хубавите ни планове да запазим добросъседските си връзки с Турция, продължаващата ескалация и оспорването на суверенитета на нашата държава-членка Кипър неизбежно ще накара Европейски Съюз да реагира с цялостна взаимност, както беше контрактувано от Европейския съвет “, написа в обществената мрежа Twitter ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР