Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 октомври

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден. 
ПОЛОВИНАТА ДОМАКИНСТВА У НАС НЯМАТ ПАРИ ЗА ТОПЛО
България е първа по енергийна беднотия в Европа, демонстрира отчет на Центъра за енергийна успеваемост „ ЕнЕфект “.
ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ЩЕ БУТА ТЕРАСАТА, ОТТЕГЛИЛ ЖАЛБАТА СИ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД
Пламен Георгиев отдръпна жалбата си от Административния съд в София и ще бута барбекюто и терасата до края на седмицата, написа " 24 часа ". Редакционният екип на вестника разполага с молбата, която новият консул във Валенсия е подал в съда, с цел да отдръпна жалбата си.
ОБЕЩАНО: 200 МЛН. ЛВ. ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ В " БЮДЖЕТ 2020 ", 70% ОТИВАТ ЗА ЗАПЛАТИ
" Получихме увещание, че в проектобюджета на НЗОК за 2020г. ще бъдат заложени най-малко 200 млн. лева спомагателни средства за болнична помощ, от които ние настояваме най-малко 70%, че и повече да отидат за заплати и което дружно с разпоредбите за това какъв брой за личния състав, какъв брой за прехрана, ще бъдат предмет на новия рамков контракт. Той се приема дружно с бюджета на Касата и държавния бюджет, знаете, идващите няколко седмици. "
АНГЕЛКОВА: " АСТРАЛ ХОЛИДЕЙЗ " ИМА ВАЛИДНА ЗАСТРАХОВКА, НЯМА РИСК ЗА КЛИЕНТИТЕ
„ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД има годна застраховка със застрахователната компания „ Уника “ АД. Лимитът на полицата е 700 000. лева и е за период до 14.11.2019 година. Има годна застраховка по този начин, че да не са сложени под риск клиентите на „ Астрал ”, които са си закупили туристически пакети или други услуги от организацията. Това съобщи на конференция министърът на туризма Николина Ангелкова, съобщи БГНЕС.
БОРИСОВ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ: ИМАМЕ ШАНС ЗА АМЕРИКАНО-РУСКО-ФРЕНСКИ ПРОЕКТ
" Имаме късмет да създадем доста добър план – с General Electric, " Росатом ", Areva, в този момент " Фраматом ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов за бъдещето на АЕЦ " Белене ". Пред представителите на американското посолство и бизнеса на Съединени американски щати той означи, че по тази тематика е разговарял близо час с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео.
Организация на обединените нации съдебна експертиза ПОДГОТВЯ ЗА НАЙ-ЛОШОТО ПРИ ТУРСКА ОПЕРАЦИЯ В СИРИЯ
Организацията на обединените народи (ООН) съобщи, че се " приготвя за най-лошото " в Североизточна Сирия, откакто Съединени американски щати потвърдиха, че се отдръпват, с цел да разрешат турски военни интервенции в региона.
ЛИДЕРЪТ НА " ВЪЗРАЖДАНЕ " ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ ЩЕ РАЗДАДАТ ПРАВОСЪДИЕ ЗАРАДИ КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ (ВИДЕО)
" Ние от " Възраждане " ще се погрижим да вземем правораздаването в свои лични ръце ". Това разгласи в особено видео водачът на партията Костадин Костадинов, визирайки готвен през днешния ден (7 октомври) митинг от 16:00 часа пред постройката на общината в Костинброд.
АДВ. ХАДЖИГЕНОВ: Върховен касационен съд МОЖЕ ДА съдебна експертиза ПРОИЗНЕСЕ ОЩЕ ДНЕС, ЖАЛБАТА ЗА ПОЛФРИЙМАН Е НЕДОПУСТИМА
" Това, което се прави сега, е чисто политически ход. Това няма нищо общо нито с правото, нито с правораздаването, още по-малко със закона. И това е ориентирано против съответни съдии. Вижте, в последните години с дейното присъединяване на основния прокурор се прави опит да се убие правовата страна и правото въобще у нас. За страдание, това е много сполучливо. Правото у нас съвсем е умряло. " Това сподели по случая " Джок Полфрийман " пред Actualno.com aдв. Николай Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР