Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден.
СТОТИЦИ УЧИЛИЩА ОСТАВАТ БЕЗ ПЛОД И МЛЯКО ЗАРАДИ ХАОС В НАРЕДБА
Стотици учебни заведения в страната остават без доставка на плод и мляко поради безпорядък в нормативната разпоредба, по която са утвърдени от Държавен фонд „ Земеделие “ снабдители през предходната година, съобщи БГНЕС.
АНГЕЛКОВА:СЛЕД ФЛИТА НА " ТОМАС КУК " ЗАГУБИТЕ ЗА ХОТЕЛИЕРИТЕ У НАС СА ЗА МИЛИОНИ
След банкрута на " Томас Кук " загубите за хотелиерите в България възлизат на много милиони левове. В момента е доста значимо да следим какво се случва с дъщерните компании на международната компания, с цел да не станем жертва на резултата на доминото и надлежно всички туристи, които са пристигнали у нас посредством дъщерните компании на " Томас Кук " да бъдат директно наранени. 50 се засегнатите компании у нас, министърът не мисли, че ще се стигне до банкрути.
ЦАЦАРОВ СЕЗИРА Върховен касационен съд, ИСКА ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО СРЕЩУ ПОЛФРИЙМАН
Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане Върховният касационен съд да възобнови производството по условно предварително освобождение на Джок Полфрийман и да спре осъществяването на постановеното условно предварително освобождение на наказания за ликвидиране австралийски жител.
ЕКОЛОГИЧЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ - КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА?
Напоследък ставаме очевидци на все по-гръмогласен климатичен „ активизъм “. Климатичните стачки, чието лице е шведската ученичка Грета Тунберг, се трансфораха в шлагер измежду учениците по целия свят.
ДОКЛАД НА Организация на обединените нации АЛАРМИРА ЗА ЕФЕКТА ОТ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ВЪРХУ ВОДАТА И ЛЕДА НА ПЛАНЕТАТА
Светът гледа към Монте Карло, където се организира 50-ата сесия на Междуправителствения панел по изменението на климата (IPCC). Утре (25.09.) там ще бъде показан дълго чакания отчет на Организация на обединените нации, който демонстрира рисковете, пред които са изправени хората и природата в следствие от трагично изменящото се положение на океаните, полярните региони и ледниците.
ОСВЕН ВОЙНА НА СЪДИЯ КАЛПАКЧИЕВ, СИДЕРОВ ОБЯВИ, ЧЕ съдебна експертиза КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ
Освен война на арбитър Калпакчиев, който освободи предварително килъра Джок Полфрийман, водачът на „ Атака “ Волен Сидеров разгласи на протест пред Съдебната палата, че се кандидатира за кмет на София, съобщи кореспондент на Actualno.com.
ГЕНЕРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА БНР: НЕ СЪМ УПРАЖНЯВАЛ КОНТРОЛ ВЪРХУ СЛОВОТО
" Свидетели сме на тревожна обстановка в Радиото. То е подложено на офанзива, която основава условия за опълчване на хората в БНР и уронва престижа на една авторитетна медия. А БНР е най-авторитетната медия в България ". Това декларира генералният шеф на Българското национално радио (БНР) Светослав Костов в отворено писмо, изпратено до медиите.
ГРЕТА ТУНБЕРГ КЪМ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ: КАК СМЕЕТЕ? (ВИДЕО)
Грета Тунберг атакува остро международните водачи в речта си преди срещата на високо ниво за климата в Ню Йорк. „ Вие желаете от нас, младите, да се надяваме. Как смеете!? " – възкликна мощно разчувстваната 16-годишна шведска екоактивистка.
ХРИСТО МОНОВ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ПОЛФРИЙМАН: ТОВА Е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА
Семейството на убития през 2007 година Андрей Монов ще внесе тъжба в прокуратурата против предварителното освобождение на Джок Полфрийман от пандиза. Това сподели в изявление за bTV бащата на Андрей – Христо Монов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР