Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 23 септември.
ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ЗАРАДИ ФАЛИТА НА БРИТАНСКИЯ ТУРОПЕРАТОР " ТОМАС КУК "?
Правителството на Англия и английският орган по гражданско въздухоплаване, който ще поеме ръководството на " Томас Кук " след банкрута, са подхванали всички стъпки, тъй че английските и освен, коитос а резервали своята отмора посредством " Томас Кук ", да бъдат върнати назад по домовете си.
МАНОЛОВА: ЩЕ РАБОТЯ ЗА ГРАД БЕЗ ПЕРИФЕРИЯ
Мая Манолова показа предизборната си стратегия.
БОЙКО БОРИСОВ: СТРАНАТА НИ УСИЛЕНО ВЪРВИ КЪМ ЕВРОЗОНАТА
" Всички международни кредитни организации покачват кредитния рейтинг на страната. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната. Ръстът на стопанската система е 3,5 % ", съобщи министър председателят Борисов на откриването на 75-ото издание на Международния панаир на който се показват най-новите открития в областта на машиностроенето, енергетиката и цифровите технологии.
КОЙ БЕШЕ ПРОФ. ЮЛИАН ВУЧКОВ?
Юлиан Димитров Вучков е роден на 31 януари 1936 година във Варна. Средното си обучение приключва в Хасково, а по-късно и театрознание във ВИТИЗ през 1958 година Защитава докторска дисертация в Института за литература при Българската академия на науките на тематика " Българската драматургия (1878 – 1944) ".Завежда кабинет по постановка в Творческия дом на артиста през 1959 – 1969, а от 1969 до 1990 е основен редактор на списание " Театър ".
РУСКО ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ Съединени американски щати В НЕОБИТАЕМА ПУСТИНЯ
По всичко проличава, че при положение на нуклеарен спор, Москва би желала да попълни своя боеприпас и да разшири опциите да постави завършек на цивилизацията, написа Себастиен Роблин в публикация за американското списание The National Interest.
ТАНЕВА: НАД 26 ХИЛ. БЪЛГАРСКИ СТОПАНИ ЩЕ ПОСТРАДАТ, АКО съдебна експертиза НАМАЛИ ОБВЪРЗАНОТО ПЛАЩАНЕ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО
Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева се срещна с Юлия Кльокнер, федерален министър на земеделието, храните и отбрана на потребителите на Германия в границите на неофициалното съвещание на Съвета на Европейски Съюз по земеделие в град Хелзинки, оповестиха от министерството на земеделието и храните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР