Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия празничен ден, 22 септември.
ФАНДЪКОВА ОТНОВО ПРЕХВЪРЛИ ТОПКАТА КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ЗА ГАФОВЕТЕ НА " ГРАФ ИГНАТИЕВ "
Реконструкцията на ул. ``Граф Игнатиев`` беше безусловно нужна. Помните по какъв начин изглеждаше тя преди година и половина – подаваше се арматура, имаше разрушени плочки, ужасна панорама и на мен ми беше неловко да минавам по тази улица. Да, направихме някои неточности още първоначално, като и аз се предоверих на изпълнителите за късите периоди, за които обявиха, че могат да приключат ремонтните действия. Но дано въпреки всичко да отбележим, че през днешния ден ``Граф Игнатиев`` наподобява по радикално друг метод от това, което беше.Това изясни в утринния блок на Нова телевизия кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова.
ОТ ГАРА ДВЕ МОГИЛИ ДО КАРТАТА НА  ЕВРОПА - 111 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ
Нощта против 22 септември 1908 година Българският министър-председател Александър Малинов посреща княз Фердинанд I на яхтата „ Хан Крум “ край Русе. Малко по-късно държавниците отпътуват за Търново.
РАДЕВ: СПРАВЕДЛИВОСТ, РАЗВИТИЕ, ЕВРОПЕРСПЕКТИВА - ТОВА Е НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ
На 22 септември 1908 година с достолепие и смелост българската страна зае своето пълноправно място на интернационалната политическа сцена. За едвам 30 години след Освобождението израсна потомство държавници, което с воля и поредност формулира и проправи пътя на националния ни блян. В тези тежки дни страната ни съумя да стане районен водач и да догонва с бързи темпове империи и кралства от целия континент.С тези думи президентът Румен Радев стартира поздравлението си към народа за днешния 22 септември - Деня на независимостта на България. От през днешния ден стартира визитата на президента в Съединени американски щати, където ще взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.
АСАНДЖ Е В КРИТИЧНО СЪСТОЯНИЕ, А УСЛОВИЯТА МУ В ЗАТВОРА - ПО-ЗЛЕ ОТ НА ОСЪДЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ
Британските управляващи държат създателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж в по-лоши условия от наказаните терористи. Това сподели основният редактор на уеб страницата Кристин Храфънсон в изявление за Грейзон.
ДОРИ БАЩАТА НА ПОЛФРИЙМАН ИЗНЕНАДАН ОТ ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ
Предсрочното стартиране на независимост на наказания за ликвидиране у нас Джок Полфрийман изненада както медиите в родната му Австралия, по този начин и околните му. Часове откакто той беше освободен, бащатa на австралиеца разгласи, че е извънредно благополучен от решението на съда и чака скоро да види сина си, предава Bulgaria ON AIR.
Комисия за защита на конкуренцията ОТХВЪРЛИ ЖАЛБАТА СРЕЩУ ТЪРГА ЗА ДЕТСКА БОЛНИЦА
Отхвърлена е жалбата на Камарата на архитектите в България (КАБ) против оповестената от здравното ведомство инженерингова поръчка за планиране, строителство и авторски контрол на национална многопрофилна детска болница, излиза наяве от решение на Комисията за защита на конкуренцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР