Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 21 септември.
РАЗБИХА ГОЛЯМА ГРУПА ЗА ТРАФИК НА ХОРА С ЦЕЛ ТРУДОВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
В резултат на извършените дейности на чиновници от ГДБОП, Специализираната прокуратура и френските полицейски и правосъдни управляващи, бе обезвредена една от най-големите досега интернационалните проведени незаконни групи за трафик на хора за трудова употреба и пране на пари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА: СЛЕД ТАКАВА КРИЗА ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ЩЕ РИСКУВАТ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ
„ Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата си. След такава рецесия обаче все по-малко хора ще рискуват да задават въпроси, тъй като знаят какво може да им се случи “. Това сподели в ефира на " Тази събота " журналистката Силвия Великова, която беше свалена от ефира на стратегия " Хоризонт ", а по-късно още веднъж върната като водещ.
МАЯ МАНОЛОВА И ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В ЗАДОЧЕН СПОР ЗАРАДИ ПОРЪЧКИ НА ЕЛЕКТРОБУСИ
" Обществените поръчки са средството да можем да осъществяваме обектите на града. Аз различен законов метод не знам. Ако Мая Манолова знае, дано да го каже. Очевидно не е осведомена за изискванията и периодите на оперативните стратегии, тъй като, в случай че се съобразяваме с изборите, значи да лишим града от тази голяма опция ". Това сподели кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова, откакто съперничката ѝ Мая Манолова я упрекна в предрешени състезания за електробуси, съобщи БГНЕС.
АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ Е КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ Вътрешна македонска революционна организация
Ангел Джамбазки е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София. „ Кандидатирах се, тъй като София има потребност от отговорно и съществено отношение. С групата ни общински съветници имаме сериозен опит в Столична община. Аз самият имам опит от 7 години ”, съобщи пред NOVA Джамбазки.
ПОЛФРИЙМАН ОСТАВА В ЦЕНТЪРА ЗА ЧУЖДЕНЦИ В БУСМАНЦИ
Джок Полфрийман остава в центъра за краткотрайно настаняване на чужденци в Бусманци в очакване на краткотраен паспорт най-малко до другата седмица, заяви Нова телевизия.
СЕРИОЗЕН РЪСТ НА ПРИХОДИТЕ ОТ ТУРИЗЪМ ОТЧИТАТ В ГЪРЦИЯ
Приходите от туризъм в Гърция са се нараснали фрапантно за първите 7 месеца на 2019 година, заяви Националната банка на страната.
ЕРДОГАН: ТУРЦИЯ Е ГОТОВА ЗА ОПЕРАЦИЯ В СИРИЯ
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган разгласи, че е завършена подготовката за възможна интервенция в Сирия, предава TACC. Той разгласи това на конференция пред публицисти, преди да отлети за Ню Йорк, където ще участва на 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, съобщи организация „ Фокус “.
ЩУРМЪТ НА „ ЗОНА 51 “ съдебна експертиза ПРОВАЛИ
Страховете, че хиляди хора могат да щурмуват секретната " Зона 51 " през вчерашния ден не се оправдаха, откакто пред военната база се събраха едвам 75 души. Милиони дадоха отговор на обява във Facebook през юни, призоваваща хората да атакуван оборудването в Невада на 20 септември, с цел да „ видят извънземни “, напомня БГНЕС.
10 НАЧИНА ДА ЗАЩИТИМ СМАРТФОНА СИ ОТ ХАКВАНЕ
Смартфоните са се трансформирали в неизменима част от живота на актуалните хора. Но макар че огромна част от всекидневието ни е обвързвано с тях, доста хора не ги употребяват вярно и подценяват сигурността им.
СТАРТИРА ПОРЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА ОКТОБЕРФЕСТ
В немския град Мюнхен стартира 186-ото издание на Октоберфест. Старт на фестивала даде кметът Дитер Райтер, който алегорично заби кранчето в първото буре бира с два удара с чук. По традиция той подаде и първата халба на премиера на Бавария Маркус Зьодер.
ВСЕМИРНО ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА СВЕТИЯ И ЖИВОТВОРЯЩ КРЪСТ ГОСПОДЕН
На този огромен празник Църквата приканва вярващите да отдадат благовейно поклонение на самия Животворящ Кръст, на Който Спасителят понесе премеждия поради нашето спасение; на Кръста като оръдие на Христовата победа над прегрешението и гибелта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР