Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 13 септември.
НОВ ТРУС В БНР Пожарна охрана СЛУЧАЯ " СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА " - ОСТАВКА НА ДИРЕКТОРА НА " ХОРИЗОНТ "
Подадох си оставката пред генералния шеф на БНР – дали тя ще бъде призната, не е мое решение. Това съобщи към момента актуалният шеф на стратегия " Хоризонт " Николай Кръстев, който нашумя с решението си да намали емблематичната водеща на " Преди всички " Силвия Великова.
БЕЗ ПРОВОКАЦИИ НА ПОРЕДНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИВАН ГЕШЕВ
В следващата вечер на митинги против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор пред Съдебната палата в София жители още веднъж настояха и за оставка на държавното управление на Бойко Борисов.
БАНОВ НЕ КАЗА КОНКРЕТНО ИМАЛО ЛИ Е НЕПРАВОМЕРНО ФИНАНСИРАНЕ НА УЧАСТИЕТО НИ ВЪВ ВЕНЕЦИАНСКОТО БИЕНАЛЕ
Министърът на културата Боил Банов не пожела да отговори съответно на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Иван Ченчев за сигнал след журналистическо следствие за непозволено финансиране на българско присъединяване във Венецианското биенале.
КРЕМЪЛ ЛИ СТОИ ЗАД УБИЙСТВОТО НА ЧЕЧЕНЕЦ В БЕРЛИН?
През август в един от парковете на Берлин бе погубен чеченец. По информация на Süddeutsche Zeitung, специфичните служби ревизират данни, предоставени от задгранично разузнавате за същинското име на килъра.
НИНОВА: СВОБОДАТА НЯМА ЦВЯТ И ЗА НЕЯ ТРЯБВА ДА ВОЮВАМЕ ВСЕКИ ДЕН
" Днес е денят, в който би трябвало да се противопоставим на следващите похищения на свободата на изложение. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група.
ПОСЛЕДНОТО ГОЛЯМО ЗЛОДЕЯНИЕ НА ЖИВКОВИЯ РЕЖИМ
Това е един от най-срамните епизоди в новата българска история: прогонването на стотици хиляди български жители в Турция. Само през трите летни месеца на 1989 една четвърт от територията на България е полуобезлюдена.
ПОДВЕЛ ЛИ Е БОРИС ДЖОНСЪН КРАЛИЦАТА ДА СПРЕ ВРЕМЕННО ПАРЛАМЕНТА?
Подвел ли е Борис Джонсън кралицата да спре краткотрайно Народното събрание? Стратегия за реализиране на корав Brexit непременно ли е остраняването на „ досадните “ депутати? Това са въпросите, които вълнуват английските медии от през вчерашния ден. Никой не е не запомнил и думите на английския министър председател: " По-скоро бих починал в канавка, в сравнение с да желая отсрочване на Brexit ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР