Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 12 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден. 
МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ С ПРОТЕСТНА ПАЛАТКА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
Медицинските сестри не престават с митинга си. Те упорстват за по-високи заплати и почтени условия на труд. Днес протестиращите посрещнаха депутатите с разпъната палатка пред Народното събрание и раздаваха листовки с настоящи въпроси и проблеми в опазването на здравето на депутатите. Никой от минаващите край тях обаче не ги предложения да влязат в Народното събрание на диалози, заяви БНР.

Кремъл най-сетне реши да проговори за шпионския скандал, в който бе забъркан ръководителят на " Русофили " и някогашен издател на в. " Дума " Николай Малинов. Той бе упрекнат в шпионаж, а Москва се оказа много притестена от това, стана ясно от изявление на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова.

СЕРИОЗНИ ПРОМЕНИ В `ХОРИЗОНТ` - СМЕНИХА ДИРЕКТОРА, СВАЛИХА ОТ ЕФИР СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА
Резки рокади в Програма " Хоризонт " на БНР предприе новото управление на радиото. Само за ден програмата осъмна с нов шеф - Николай Кръстев, който смъкна журналистът Силвия Великова от ефира на медията.

Асоциацията на европейските публицисти - България (АЕЖ) популяризира до медиите позиция.

БОРИСОВ: АСФАЛТЪТ НЕ съдебна експертиза ЯДЕ, НО СЪЗДАВА ИНВЕСТИЦИИ И РАБОТА
„ Тръгнахме да вършим път през Божурище, само че той няма да свърши никаква работа. Няколко големи вложители желаят да влязат тук, само че не мога да си го разреша, тъй като трафикът ще се блокира. Затова ще се направи околовръстен път от бул. „ Царица Йоана ", който да минава отсам и да свързва автомагистралата със Сърбия. Това коства над 50 млн. лева "
МВНР НА РУСИЯ: ИМА РИСК ОТ ИЗБУХВАНЕ НА ЯДРЕНА ВОЙНА
„ Има риск от експлоадиране на нуклеарна война. Тази отрицателна динамичност се демонстрира изключително видимо през последната година “, това съобщи заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков по време на презентацията на отчета „ Ново схващане и пътища за подсилване на многостранната стратегическа непоклатимост “ в пресцентъра на ТАСС. По думите му повода за това е актуалната интернационална обстановка.
ЮНКЕР: ТРЯБВА НОВО ИМЕ ЗА БИВШИЯ РЕСОР " МИГРАЦИЯ "
Броени дни преди да съобщи поста си на новия ръководител на Европейската комисия, Жан - Клод Юнкер даде извънредно изявление за Euronews.
ТЕЛЕВИЗИЯТА НА МАЛОФЕЕВ ВИДЯ ШПИОНСКИЯТ СКАНДАЛ С МАЛИНОВ КАТО ЧАСТ ОТ ПЛАН СРЕЩУ РУСКИЯ ГАЗ
Шпионският скандал с някогашния издател на в. " Дума " Николай Малинов към този момент провокира просторен коментар в малкия екран на съветския олигарх Константин Малофеев. Припомняме, че съгласно българската прокуратура Малофеев е индивидът, на който Малинов предлага закупуване на основни български активи като „ Виваком “, " Дунарит " и ТВ7 за обезпечаване на принадлежности за смяна на геополитическата ориентировка на България в посока Русия.
ВСИЧКИ ИЗПИТАНИЯ НА РУСКАТА РАКЕТА " БУРЕВЕСТНИК " СА ЗАВЪРШИЛИ С НЕУСПЕХ
Русия е провела най-малко пет тествания на крилатата ракета " Буревестник " и всички те са приключили с крах. Това написа CNBC, като се базира на източници, осведомени със съответните документи на американското разузнаване.
ЕМИЛИЯН ГЕБРЕВ: ГЕШЕВ НА ПРАКТИКА КАЗА, ЧЕ РУСИЯ Е ИСКАЛА ДА МЕ УБИЕ ЗАРАДИ " ДУНАРИТ "
Когато има съществуване на страна, постоянно остава диря. Това е тезата на притежателя на " Емко " Емилиян Гебрев, който беше набъркан в шпионския скандал с някогашния издател на в. " Дума " и ръководител на придвижване " Русофили " Николай Малинов от прокуратурата – в смисъл, че е бил оръжие на банкера Цветан Василев да вземе военния цех " Дунарит " и по-късно той да премине в съветски ръце.
ВЛАСТТА РАЗДАДЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ 1 МЛРД. ЛЕВА
Тол системата и заплащането за изминато разстояние на тежките камиони към момента са в бъдеще време, само че ръководещите към този момент разпределят предстоящите доходи от нея. На две следващи съвещания в границите на седмица бяха " наместени " близо 1 милиард лв.. Миналата сряда министрите дефинираха крупната сума от към 550 млн. лева за ремонт на пътища и за създаване на нови прави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР