Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 септември

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 11 септември.
БОРИСОВ ВИДЯ ВРЪЗКА МЕЖДУ КУПУВАНЕТО НА F-16 И ШПИОНСКИЯ СКАНДАЛ
Опитват се да се слагат на една повърхност връзките ни с Русия. Когато има нещо, с което не сме съгласни, нашето външно министерство реагира по този начин, както реагират и в Унгария. Не виждам никакво съображение да се свързват едното и другото. Това беше първият коментар на премиера Бойко Борисов за шпионския скандал. Той го направи при започване на държавното съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
ДОКЛАДЪТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ - ОГРОМНА КОРУПЦИЯ СРЕД ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ
Най-често корупционни закононарушения през 2018 година са хващани при публичните поръчки и измежду общинските служители, които дават отговор за процедурите за реализация на капиталови обекти в имотния отрасъл т.е. строителство.
ПРАВИТЕЛСТВОТО РЕШИ ДА ПРЕГОВАРЯ ЗА КРАЙ НА ДОГОВОРА С ЕДНА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ
На днешното си постоянно съвещание държавното управление взе решение да бъдат водени договаряния с една от американските централи - " Контур Глобал " (бел. ред. - някогашна Топлоелектрическа централа " Марица Изток 3 " ), за преустановяване на контракта за изкупуване на ток.
Народно събрание ДАДЕ ПРАВОМОЩИЯ НА ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ, БЛИЗКИ ДО ТЕЗИ НА ОРГАНИ НА Министерство на вътрешните работи
Общинските чиновници ще могат да подкрепят реализирането на административно-наказателната активност на територията на общината, като извършват функционалните си отговорности в униформено облекло и отличителни знаци на съответната община, одобрени от кмета на общината. Това одобри Народното събрание посредством промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация на първо четене.
ДИМИТЪР КУМАНОВ: НАРОЧНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ДРУГА КАТАСТРОФА С ЯЗ. " ПЧЕЛИНА "
Следя с най-голямо внимание протичащото се с бент. „ Пчелина “. То е надълбоко възмутително. И освен заради обстоятелството, че към този момент се е случило, а и поради това по какъв начин реагират сега държавните институции, съобщи за Actualno.com създателят на рибарски клуб „ Сдружение Балканка “ Димитър Куманов.
ДАНС: ФИНАНСИРА съдебна експертиза СХЕМА, КОЯТО ПРЯКО ЗАСЯГА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА СТРАНАТА
В хода на работата в ДАНС е открита скица, която е обвързвана с построено, функционирано деяние по пране на пари. Според данните, с които разполагаме посредством построената скица, се финансират мероприятия, които директно засягат националната сигурност на страната.
18 ГОДИНИ СЛЕД 11 СЕПТЕМВРИ: " АЛ КАЙДА " съдебна експертиза ВЪЗСТАНОВЯВА " ТИХО И ТЪРПЕЛИВО "
Изминаха осемнадесет години от терористичните офанзиви на 11 септември и „ Ал Кайда “ сякаш е износена. Всъщност през днешния ден терористичната организация наподобява удивително друга от групата, която умъртви хиляди американски жители на американска земя.
РУСКИ ПОРТАЛ: СОФИЯ Е ЦЕНТЪР НА АМЕРИКАНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ
" Обвинението към ръководителя на придвижване „ Русофили “ Николай Маринов в шпионаж може да е направено по заповед на западни интересчии. " Това съобщи шефът на Фонда за прогресивна политика и началник на портала „ Балканист “ Олег Бондаренко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР