Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 август

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 25 август.
ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР: НОВИЯТ ИМУНИЗАЦИОНЕН КАЛЕНДАР НЕ Е ПОРОДЕН ОТ ФИНАНСОВИ ПРИЧИНИ
Изследванията демонстрират, че третата ваксина против пневмококи се оказва непотребна. Това стана ясно от коментара пред Нова тв на лекар Ангел Кунчев, основен здравен контрольор. Други болести пък стават типични за юношеската възраст, не за детската. Затова се налагало преразглеждане на имунизационния си календар.
ОПАСНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ИНФАРКТ
Инфаркт и инсулт вместо намаляване са вероятните последствия от приема на рискова хранителна добавка. Продуктът се популяризира онлайн и дава обещание събаряне на килограми в подозрително къси периоди, сочи следствие на bTV Фитнес инструктор, прочут в обществените мрежи и в начин на живот средите, търгува с добавката, без да дава информация, че тя съдържа рисково за здравето вещество.
КОЛКО ЩЕ ПЛАТИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПРИ ТВЪРД BREXIT - ГОЛЯМОТО НАДЛЪГВАНЕ
Британският министър председател Борис Джонсън има намерение да осведоми водачите на Европейски Съюз по време на продължаващата среща на върха на Г-7, че при положение на Brexit без договорка размерът на компенсацията, което Лондон би трябвало да заплати на Брюксел, ще бъде понижено до 9 милиарда паунда, оповестява вестник The Mail on Sunday. Когато Джонсън се кандидатира за поста началник на Консервативната партия на Обединеното кралство, той даде обещание да откаже да изплати на Европейския съюз 39 милиарда паунда обезщетение за овакантяване на Съюза, до момента в който не бъде реализирано съглашение, удовлетворяващо Обединеното кралство.
ЗНАК ЗА СЛАБОСТ ЗА Европейски Съюз ЛИ Е ИДЕЯТА ЗА ВРЪЩАНЕ КЪМ ФОРМАТА Г-8?
Поканата към Русия да се върне във формат Г-8 в настоящия подтекст ще бъде знак за уязвимост на Г-7, съобщи източник в Съвета на Европейския съюз. „ Идеята да се предложения Русия на срещите на Г-7 без предварителни условия би била контрапродуктивна, това е знак за уязвимост “, счита източникът.
РАДЕВ: ЗАВЕЩАНАТА ОТ ПРЕДЦИТЕ НИ СВОБОДА ИЗИСКВА НЕ САМО ПРЕКЛОНЕНИЕ, НО И ДЕЛА
Завещаната от предците ни независимост изисква през днешния ден освен поклонение пред техния героизъм, само че и каузи. Историческият връх ни приканва да върнем достолепието на народа и страната ни. Това съобщи президентът Румен Радев в Габрово по време на тържественото отбелязване на 142 години от Шипченската епопея. В изявлението си президентът прикани да се борим за нематериалност и единство против моралното проваляне, злоупотребата с държавността, против подмяната на истината и обезличаването на обществото ни.
ТРЪМП ПОТВЪРДИ: СКОРО ЩЕ ИМАМЕ МНОГО ГОЛЯМА ТЪРГОВСКА СДЕЛКА С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че комерсиална договорка с Англия може да бъде реализирана " бързо ". Изказвайки се дружно с премиера Борис Джонсън в коридорите на срещата на Г7 в Биариц, Франция, Тръмп разгласи „ доста огромна комерсиална договорка, по-голяма, в сравнение с в миналото сме имали “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР