Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 17 август

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 17 август.
КАРАКАЧАНОВ: УБИЙСТВОТО В СОТИРЯ ПОКАЗА, ЧЕ РОМСКАТА МИ КОНЦЕПЦИЯ Е ПРАВИЛНА
Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов свърза случая в с.Сотиря, където 21-годишен мъж бе арестуван за обезчестяване и ликвидиране на седемгодишно момиченце, с приемането на създадената от него идея за несоциализираните общности.
ПСИХИАТЪР: УБИЕЦЪТ ОТ СОТИРЯ Е ПРИМАТ, КОЙТО ЖИВЕЕ НА НАГОНЕН ИНСТИНКТ
" Този човек е примат, той има проблеми и е изтърван през цялото време. " Така психиатърът Цветеслава Гълъбова разяснява в утринния блок на Нова телевизия убийството на 7-годишното момиченце от Сотиря, Сливенско, за което е обвинен 21-годишният Мартин Трифонов. Преди два дни дете бе изнасилено и пребито до гибел в сливенското село Сотиря. Вчера, след часове търсене и гонене, в покрайнините на селото бе хванат 21-годишният Мартин, незает, слабограмотен и към този момент осъждан за блудничество и обири.
ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО КОКАИН, СКРИТ В КАШОНИ С БАНАНИ, ЗАЛОВИХА В БУРГАС
Около 75 кг кокаин са открити в 20 626 кашона с банани. Това заяви по време на брифинг Георги Чинев, административен началник на Окръжна прокуратура – Бургас, съобщи Фокус.
ИЗЧИСЛЕНИЕ: КОЛКО СТРУВА ПОДГОТОВКАТА НА ПЪРВОКЛАСНИК ЗА УЧИЛИЩЕ
Подготовката на един първокласник, която включва закупуването на тетрадки, скицник, боички, кутия за сандвич, неразливаща се чаша ще ни излезе сред 40 и 60 лв., като в тази цена не влиза несесер и раница. За тях ще би трябвало да прибавим сред 90 и 110 лв.. Това пресметна за БГНЕС Ирина Бояджиева, която от седем години работи в книжарница.
ВАЦЕВ: КОЙ ОЛИГАРХ ЩЕ ИНВЕСТИРА ЛИЧНО И ПРЯКО В СЛАВИ ТРИФОНОВ
" Аз не недооценявам трудовите спестявания на Слави Трифонов. Но в България не е признато да вадиш от трудовите си спестявания и да ги инвестираш в политиката ".Така разяснява по БНР декларираното предпочитание на Слави Трифонов да учреди партия доцент Валентин Вацев, учител по геополитика в Европейския лицей в Пловдив и известен геополитически анализатор.
СТРАШНА БУРЯ УДАРИ ИСТАНБУЛ, " КАПАЛЪ ЧАРШИ " Е ПОД ВОДА
Мощен проливен дъжд удари Истанбул през днешния ден следобяд. Проливният дъжд аргументи гибелта на един човек, като тялото му бе намерено в подлез в града.
УЛОВИХА МИСТЕРИОЗНИ ПОВТАРЯЩИ съдебна експертиза СИГНАЛИ ОТ ДЪЛБОКИЯ КОСМОС
Астрономите от университета Макгил в Монреал, Канада, настояват, че са разпознали 8 радиосигнала в още един период, заяви Science Alert. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР