Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден. 
ИВАН ГЕШЕВ ВСЕ ПАК съдебна експертиза НАВИ ДА УЧАСТВА В " КАЛНАТА НАДПРЕВАРА " ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР
Зам.-главният прокурор Иван Гешев е първият претендент за нов основен прокурор, стана ясно на изключително съвещание на Висшия правосъден съвет (ВСС), написа в. " 24 часа ".
ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР БОЙКО АТАНАСОВ: ЗАЩО СПЕЦПРОКУРАТУРАТА ВЗЕ 2 МЛН. ЛВ. БОНУСИ?
Кандидатурата на следователя Бойко Атанасов за поста основен прокурор беше показана в петък, 19 юли, в Сливен пред обществеността и медиите.
КРИСТИЯН БОЙКОВ: НЕ СЪМ АТАКУВАЛ СИСТЕМАТА НА Национална агенция за приходите
" Има защо да съм обезпокоен, тъй като цяла България се е обърнала против мен. За самия случай не се усещам обезпокоен. Доста погрешни неща се изписаха и изговориха последните дни. Аз не съм атакувал системата на Национална агенция за приходите. " Това сподели в изявление за bTV упрекнатият за хакерската офанзива против системата на Национална агенция за приходите Кристиян Бойков.
ЗАРАДИ ИЗТИЧАНЕТО НА ДАННИ: Национална агенция за приходите СПИРА ШЕСТ ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
Шест електронни услуги, които Национална агенция за приходите дава, ще бъдат спрени. Сред тях е и приложението, през което беше пробита системата на организацията, оповестява bTV.
РАДАН КЪНЕВ ПРЕДУПРЕДИ КАК БЛЕЕМ ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ И ЗАЩО ФОН ДЕР ЛАЙЕН Е ЛОШ ИЗБОР
Откроява се доста мощно тематиката с климатичните промени. Това съобщи българският евродепутат Радан Кънев, говорейки за новото в политиката на Европа след евроизборите.
Пожарна охрана ЕКОКАЗУСА В СТРАНДЖА С Народоосвободителна въстаническа армия ТЕЛЕВИЗИЯ: КМЕТЪТ НА ЦАРЕВО НЕ ИСКА ДА КОМЕНТИРА " ЖЪЛТИ НОВИНИ "
Съдействала ли е Община Царево за прокарването на противозаконен път към предпазения плаж " Листи " в Природен парк " Странджа "? Има ли нейна интервенция и подпомагане при снимането на телевизионното риалити " Игри на волята ", което ще тръгне тази есен Нова телевизия - посредством публична процедура или по различен метод?
ЗАПЛАТИТЕ РАСТАТ, НО БАВНО. А БЪЛГАРИЯ ВСЕ ТАКА ОПУСТЯВА
България е страната с най-ниски заплати в Европейски Съюз. В нея има сред 600 хиляди и 800 хиляди „ работещи небогати ", 400 хиляди получават минимална работна заплата. Ниското възнаграждение прогонва хората да си търсят шанса в чужбина. Това написа в репортаж на Клеменс Ференкоте за АРД, показан от Дойче веле.
ПОРЕДЕН СИГНАЛ ОТ ГЕРМАНИЯ: НОВИЯТ ЗАВОД НА VOLKSWAGEN ЩЕ Е В ТУРЦИЯ
Новият цех на Volkswagen ще бъде издигнат в Маниса край Измир, Турция. Това са удостоверили източници от немското държавно управление пред новинарското предаване " Тагесшау " на публичната телевизия ARD, съобщи в. " 24 часа ".
НАРКОТРАФИКЪТ ПОМАГА НА ТРЪМП В БОРБАТА ЗА ЛИПСВАЩАТА ГОЛЯМА КРАСИВА СТЕНА
Администрацията на президента Доналд Тръмп не е издигнала и една миля от новата стена в тази част на границата сред Съединени американски щати и Мексико, където преди нямаше заграждения.
ИВАН ТОТЕВ НЕ ИСКА ДА Е КМЕТ НА ПЛОВДИВ - КОЙ ТОГАВА?
Tочно преди 20 години, юли в Пловдив също е парещ, температурите стигат 35 градуса, наесен предстоят локални избори, " синият " Пловдив се ръководи на фона на синьо държавно управление, само че мандатите се сменят.
КУБРАТ ПУЛЕВ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза БОКСИРА СВОБОДНО В КАЛИФОРНИЯ
Най-голямата звезда на българския бокс Кубрат Пулев публично може да се боксира в Калифорния. Това стана ясно през днешния ден, откакто спортната комисия в щата отстрани възбраната на Кобрата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР