Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 21 юли. 
РОСЕН БЪЧВАРОВ: ПЕРИФЕРНИ Е-УСЛУГИ НА Национална агенция за приходите СА В РИСК, НЯМА ИЗТИЧАНЕ НА ДАННИ
„ Трябва да оценим сериозно уязвимостта. За да има електронни услуги, би трябвало да се създават системи. Тези системи са една отвореност и са подложени на риск. Към момента основните неща в Национална агенция за приходите действат по сигурен и постоянен метод. Нямаме аргументи да имаме вяра, че уязвимостите не престават да се експлоатират, електронните услуги работят и всички входове и изходи към Национална агенция за приходите наподобяват сигурни.
Министерство на здравеопазването: ПЛАНИРА съдебна експертиза В НОВИТЕ ФОНДОВЕ ДА съдебна експертиза ЗАПАЗИ ОБХВАТЪТ НА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗАПЛАЩАНИ СЕГА ОТ НЗОК
" Планираме в новите фондове обсегът на дейностите, които сега се заплащат от НЗОК, да бъде същият. " Това сподели ръководителят на Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) Жени Начева в „ Неделя 150 “ по БНР по отношение на концепцията за нов здравноосигурителен модел и по отношение на концепцията за частни здравни фондове.
МОЩНА ХАКЕРСКА АТАКА И В РУСИЯ: ИЗТЕГЛИХА 7,5 ТЕРАБАЙТА ДАННИ ОТ КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО
По същото време, в което базите данни на Национална агенция за приходите изтекоха у нас, се случи и огромна хакерска офанзива в Русия. За голям теч на данни от съветската работа за сигурност писаха Forbes и съветската редакция на BBC.
CNN ЗА НАПЛИЙКС: ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА БЕШЕ ХАКНАТА
Скандалът с хакването на базите данни на Национална агенция за приходите и приключването им в общественото пространство стигна до CNN. „ Цяла нация беше хакната “, гласеше заглавието на медията от през днешния ден.
КЗЛД: ЩЕ ИМА САНКЦИЯ ЗА Национална агенция за приходите И ТЯ НЯМА ДА Е МАЛКА
Със сигурност ще има наказания за Националната организация по приходите (НАП) и тя няма да бъде дребна. Това съобщи пред Нова телевизия ръководителят на Комисията за отбрана на персоналните данни Венцислав Караджов.
КИНОЛОЗИ ИСКАТ РЕГИСТЪР ЗА АГРЕСИВНИТЕ КУЧЕТА, ПЛАНИРАТ ПРОТЕСТИ
Киноложки организации упорстват за основаването на указател от експерти, които да дефинират дали кучето, е нападателно или не.
ПРОКУРОРИ РАЗСЛЕДВАТ СЛУЖИТЕЛ НА СЕБАСТИАН КУРЦ
Австрийски прокурори проверяват чиновник на някогашния канцлер Себастиан Курц по съмнение за заличаване на доказателства, евентуално свързани със абсурда, който смъкна държавното управление през май, оповестяват медиите и формален представител през уикенда, съобщи БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР